Terug naar Today at Apple – gratis workshops in elke Apple Store
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Today at Apple – gratis workshops in elke Apple Store

Door Sven Lamers26 april 2017 16:282 min. leestijd0

Apple gaat zijn workshops in de Apple Stores uitbreiden en heeft wereldwijd het programma ‘Today at Apple’ in het leven geroepen. Vanaf mei kun je je in de Apple Stores aanmelden voor talrijke nieuwe cursussen over onderwerpen zoals fotografie, videobewerking, muziek maken, programmeren en designen. De ‘docenten’ zijn vooral medewerkers van Apple, maar in sommige steden worden de workshops ook door kunstenaars gegeven. Het niveau van de cursussen reikt van beginner tot professional.

Workshops Apple Store

Gratis workshops

‘Voor elke Apple Store staat de wens centraal om de plaatselijke gemeentes, waar we onze services aanbieden, te bevorderen en te inspireren’, aldus Angela Ahrendts, Senior Vice President Retail van Apple. ‘Met Today at Apple willen deze wens werkelijkheid laten worden.’ De cursussen zijn allemaal gratis en gaan uiteraard over de functies en mogelijkheden van Apple-producten.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Cursussen voor alle niveaus …

Zo kan een iPhone-gebruiker met een interesse in fotografie aan zes ‘how-to’-workshops deelnemen. Deze behandelen zowel het maken van foto’s als het beheren en bewerken ervan. Gevorderde gebruikers melden zich aan voor foto-wandelingen waarbij ze buiten de Apple Stores kennismaken met bijzondere technieken voor portretten en visual storytelling. En de professionals leren bijvoorbeeld hoe ze een merk op social media kunnen opbouwen.

… en voor iedereen

Ook voor gezinnen en leraren zijn er speciale workshops. Op dinsdag is het Teacher Tuesday, waarbij de leraren nieuwe mogelijkheden leren kennen om technologie naar de scholen te brengen. Het weekend is daarentegen bedoeld voor kinderen. Deze kunnen meedoen aan cursussen waarin ze muziek maken of leren programmeren met robots.

Wil je liever workshops volgen vanuit je luie stoel? Wij hebben er ook een paar. Een hele lijst zelfs.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar