Terug
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
iCreate Magazine

iCreate magazine

Hét lijfblad voor iedere Apple-gebruiker

Ben jij ook zo dol op je Apple-producten? Ze zijn zo gebruiksvriendelijker, dat iedereen ermee uit de voeten kan. Maar weet je dat je er nog veel meer uit kunt halen? Daar gaat iCreate je bij helpen.

Veel Apple-tips
iCreate is jouw gids voor de beste tips voor al je Apple-apparaten. Wij zijn de handleiding die Apple niet geeft en gaan veel verder dan welke handleiding ooit is gegaan. We leggen alles op een heldere manier uit en nemen je stap voor stap mee door de vele mogelijkheden.

Ontdek de creatieve mogelijkheden
Alle producten en programma’s van Apple stimuleren je om creatief aan de slag te gaan. Maar waar begin je? Bij iCreate. Wij laten je zien hoe je de programma’s gebruikt om zelf schitterende creaties te maken.

De wereld van Apple
Wij zijn enthousiast over Apple. Maar wij zijn Apple niet. We volgen het nieuws en de geruchten op de voet en filteren wat je écht niet mag missen. We kijken ook naar de wereld rondom Apple: welke producten en apps passen het beste bij jou?

Wat begon als een magazine…
iCreate is sinds 2008 uitgegroeid tot veel meer dan een tijdschrift over Apple. Op onze website helpen we elke maand meer dan een half miljoen bezoekers. We ondersteunen bedrijven bij de scholing van hun personeel. En met onze nieuwsbrief geven we wekelijks tienduizenden mensen een update met nieuws en tips. Zo laten we iedereen profiteren van de onuitputtelijke bron Apple-kennis van iCreate.

Voordelen voor abonnees

iCreate specials

Voordelen voor abonnees

  • Bespaar tot wel 44% t.o.v. de winkelprijs
  • Ontvang het blad voordat het in de winkels ligt
  • Krijg gratis toegang tot de digitale versie

iCreate specials

Naast de 10 reguliere uitgaven van iCreate stelt de redactie elk jaar ook handige en hoogst informatieve specials samen, zoals Mac voor Beginners, Het grote iPad & iPhone boek en Macboek.

iCreate special bestellen

Redactie

Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

        

Digitaal lezen

iCreate is ook eenvoudig digitaal te lezen via verschillende apps voor tablets en smartphones. Je kunt zowel de nieuwste als oudere uitgaven online kopen. Heb je een abonnement op de papieren versie? Dan heb je gratis toegang tot de digitale versie van iCreate.

iCreate is beschikbaar via
MagZine, PressReader en Readly

Overzicht iCreate

Op zoek naar eerder verschenen uitgaven, downloads of artikelen?

Bekijk het overzicht met iCreate-uitgaven

Bekijk de index met alle gepubliceerde artikelen

iCreate verschijningsdata 2023

iCreate 145: 24 januari
iCreate 146: 28 februari
iCreate 147: 4 april
iCreate 148: 9 mei
iCreate 149: 20 juni
iCreate 150: 1 augustus
iCreate 151: 12 september
iCreate 152: 17 oktober
iCreate 153: 21 november
iCreate 154: 27 december

Op de bovengenoemde data ligt iCreate in de winkels. Abonnees ontvangen het blad een paar dagen eerder. De verschijningsdata in België wijken af van de verschijningsdata in Nederland. Wil je altijd de meest recente editie in huis? Neem dan een abonnement op iCreate. Deze data zijn onder voorbehoud.