Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iCreate 157: de wondere wereld van widgets

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iCreate 157

Widgets zijn niet meer weg te denken: ze bieden een snelle kijk op informatie die voor jou belangrijk is. Denk aan het laatste nieuws, het weerbericht of de status van je batterij. We laten je zien hoe ze werken op je iPhone, iPad, Mac en Apple Watch, zodat je met een minimum aan moeite een maximum aan informatie krijgt.

Fit de lente in met je Apple Watch

De lente is het moment om weer eens te gaan sporten. En je beste sportmaatje is de Apple Watch! Met je Apple’s horloge om je pols, stap je vol energie en motivatie het voorjaar in. Stel persoonlijke doelen, daag jezelf of je vrienden uit en – heel belangrijk – vier je sportieve successen.

Het best bewaarde geheim van je iPhone

Het is misschien wel het best bewaarde geheim van je iPhone: de Stand-by-modus. Hiermee maak je van je telefoon tijdens het opladen een slim klokje, een digitaal fotolijstje of wat jij maar wilt. Ideaal voor op je nachtkastje of je bureau. Maar hoe ontgrendel je Stand-by en hoe stel je alles in?

En verder …

Wat is er zo plus aan ChatGPT Plus? | Zo verwarmt jouw Apple-account een dorpje in Denemarken | Heel veel praktische tips voor al je Apple-apparaten.

iCreate 157 bestellen

Wil je de nieuwe iCreate lezen? Je hoeft er je luie stoel niet voor uit! Bestel het nummer nú in onze webshop en het wordt gratis bij je bezorgd. En kun je niet wachten? Dan is er ook een digitale versie van iCreate 157.