Terug
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten

Contact

Heb je een vraag over je abonnement of wil je een wijziging doorvoeren? Raadpleeg dan de veelgestelde vragen hieronder. Heb je een vraag over de inhoud van het tijdschrift of wil je in contact komen met de redactie? Vul dan het onderstaande formulier in.

Klantenservice

Heb je een vraag over je abonnement of wil je een wijziging doorgeven? Maak dan gebruik van onderstaande opties.

Klik hier om je adreswijziging door te geven. Het nieuwe adres wordt vervolgens automatisch in ons systeem gewijzigd.

Vervelend! Je kunt dit hier aan ons doorgeven, zodat we de editie voor je kunnen nazenden.

Je betaalmethode kun je hier wijzigen. Kies je voor een automatisch incasso, dan bespaar je € 2,50 op je factuur.

Jammer! Je kunt je abonnement beëindigen door telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice via +31 (0)24 2027 828 of via klantenservice@icreatemagazine.nl onder vermelding van je naam, postcode en huisnummer. We streven ernaar je vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Neem contact op met onze klantenservice via  +31 (0)24 2027 828 of klantenservice@icreatemagazine.nl onder vermelding van je naam, postcode en huisnummer. We streven ernaar je vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Als abonnee krijg je gratis toegang tot de digitale editie van iCreate en premium-artikelen. Lees meer over digitaal lezen.

Je abonneenummer staat vermeld op de adresdrager van het magazine dat je in de brievenbus ontvangt. Het zijn de cijfers boven je adres – bekijk hier een voorbeeld.

Het staat ook in de welkomstmail die je hebt gehad bij het ingaan van je abonnement.

Je kunt je abonneenummer ook opvragen via onze klantenservice: +31 (0)24 2027 828 of klantenservice@icreatemagazine.nl onder vermelding van je naam, postcode en huisnummer. We streven ernaar je vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

In ons overzicht van verkooppunten kun je zien waar iCreate bij jou in de buurt te koop is.

In de bevestigingsmail van de bestelling staat beschreven wanneer je product bezorgd wordt. Is de bestelling na de aangegeven bezorgdatum nog niet bezorgd? Neem dan contact op met de klantenservice van iCreate via +31 (0)24-2027828 of klantenservice@icreatemagazine.nl voor meer informatie. Hou je bestelnummer bij de hand. Dit vind je in de orderbevestiging. We streven ernaar je vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Vraag aan de redactie

Heb je een vraag over de inhoud van iCreate of een tip voor de redactie? Vul dan het onderstaande formulier in.

Dit formulier is niet bedoeld voor vragen over je abonnement, digitaal lezen, de bezorging van het blad, acties of administratieve zaken. Neem in die gevallen contact op met de klantenservice via +31 (0)24 2027 828  of klantenservice@icreatemagazine.nl onder vermelding van je naam, postcode en huisnummer. We streven ernaar je vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Of bekijk de veelgestelde vragen hierboven.

Wil je geen meldingen meer ontvangen van onze website? Kijk dan op onze afmeldpagina.