Terug
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten

Contact

Heb je een vraag over je abonnement of wil je een wijziging doorvoeren? Raadpleeg dan de veelgestelde vragen hieronder. Heb je een vraag over de inhoud van het tijdschrift of wil je in contact komen met de redactie? Vul dan het onderstaande formulier in.

Klantenservice

Heb je een vraag over je abonnement of wil je een wijziging doorgeven? Maak dan gebruik van onderstaande opties.

 

Abonnementen

Met het digitale magazine kun je inloggen in de app of op de webreader. Hierin kun je het magazine lezen in de opmaak zoals in het magazine, maar dan op je iPhone, iPad of Mac.

De premium artikelen van iCreate zijn onze allerbeste artikelen, waarmee je veel meer uit je Apple-producten haalt. Uitgebreide features, creatieve workshops, handige tips – alle kwaliteit die je bent gewend van ons tijdschrift. Je vindt deze artikelen op onze website onder het kopje ‘Premium’.

Klik hier om je adreswijziging door te geven. Het nieuwe adres wordt vervolgens automatisch in ons systeem gewijzigd.

Je betaalmethode kun je hier wijzigen. Kies je voor een automatische incasso, dan bespaar je € 2,50 op je factuur.

Jammer! Je kunt je abonnement beëindigen door telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice via +31 (0)24 2027 828 of via klantenservice@icreatemagazine.nl onder vermelding van je naam, postcode en huisnummer. We streven ernaar je vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Als abonnee krijg je gratis toegang tot de digitale editie van iCreate en premium-artikelen. Lees meer over digitaal lezen.

Als je al een abonnee bent, kun je na het downloaden inloggen om toegang te krijgen tot de volledige content. Tik daarvoor in het menu op ..Meer en tik op de groene Inloggen  knop. Vul je abonneenummer en postcode in en tik op inloggen. Je vindt je abonneenummer op het adreslabel van de verpakking van je iCreate, of in de welkomstmail die je hebt gehad bij het ingaan van je abonnement. Lukt het inloggen nog niet? Lees dan meer over digitaal lezen.

Premium artikelen zijn alleen volledig beschikbaar voor abonnees. Bekijk hier onze abonnementen. Ben je al abonnee? Dan moet je eerst een account aanmaken. Deze kun je hier maken.

Hiervoor moet je eerst inloggen op deze pagina. Hierna krijg je direct toegang tot de premium-artikelen. Heb je nog geen account gemaakt? Dan moet je eerst een account aanmaken. Deze kun je hier maken.

Je abonneenummer staat vermeld op de adresdrager van het magazine dat je in de brievenbus ontvangt. Het zijn de cijfers boven je adres – bekijk hier een voorbeeld.

Het staat ook in de welkomstmail die je hebt gehad bij het ingaan van je abonnement.

Je kunt je abonneenummer ook opvragen via onze klantenservice: +31 (0)24 2027 828 of klantenservice@icreatemagazine.nl onder vermelding van je naam, postcode en huisnummer. We streven ernaar je vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Vul op deze pagina je e-mail adres in en vraag je wachtwoord op. Binnen 5 minuten ontvang je een mail. Is de mail niet binnen gekomen? Bekijk ook even je ongewenste postvak in.

Hier vind je de verschijningsdata van het magazine.

Neem contact op met onze klantenservice via  +31 (0)24 2027 828 of klantenservice@icreatemagazine.nl onder vermelding van je naam, postcode en huisnummer. We streven ernaar je vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Heb je een klacht over je abonnement? Om deze klacht zo snel mogelijk op te kunnen lossen, adviseren wij je om contact op te nemen met onze klantenservice. Dat kan telefonisch van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur via  +31 (0)24 2027 828 of klantenservice@icreatemagazine.nl.

Productbestellingen

Neem contact op met de klantenservice van iCreate via  +31 (0)24 2027 828 of klantenservice@icreatemagazine.nl voor meer informatie. Hou je bestelnummer bij de hand. Deze vind je in de orderbevestiging.

Wil je een magazine van iCreate bestellen? Dat doe je via de webshop. Je vindt daar alle voorgaande magazines, mits voorradig.

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten: Nederland €2,50 en naar België €4,95. Vanaf €25,- rekenen wij geen verzendkosten. Als je een magazine bestelt via de site krijg je dit doorgaans binnen drie werkdagen thuis.

In ons overzicht van verkooppunten kun je zien waar iCreate bij jou in de buurt te koop is.

Heb je een klacht over je productbestelling? Om deze klacht zo snel mogelijk op te kunnen lossen, adviseren wij je om contact op te nemen met onze klantenservice. Dat kan telefonisch van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur via  +31 (0)24 2027 828 of klantenservice@icreatemagazine.nl.

Betalingen en facturatie

Je kunt bij onjuistheden in de factuur contact opnemen met onze klantenservice. Dat kan telefonisch van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur via  +31 (0)24 2027 828 of klantenservice@icreatemagazine.nl.

Wellicht hebben de herinnering en betaling elkaar gekruist of is het betalingskenmerk niet correct overgekomen. Op de herinnering staat een datum tot wanneer de administratie is bijgewerkt. Als er ná die datum is betaald, dan mag je de herinnering als niet verzonden beschouwen. Als er echter vóór die verwerkingsdatum is betaald, neem dan contact met ons op via  +31 (0)24 2027 828 of klantenservice@icreatemagazine.nl.

In principe wordt de dubbele betaling automatisch teruggestort. Als het bedrag minder dan 55 dagen geleden via een automatische incasso van je rekening is afgeschreven, dan kun je dit zelf, via je bank of internetbankieren, storneren (terug laten storten). Als je hier nog vragen over hebt, kun je contact met ons opnemen via  +31 (0)24 2027 828 of klantenservice@icreatemagazine.nl.

Heb je een herinnering ontvangen, maar is het onduidelijk over welke factuur? Neem dan contact met ons op via  +31 (0)24 2027 828 of klantenservice@icreatemagazine.nl.

Je betaalmethode kun je hier wijzigen. Kies je voor een automatische incasso, dan bespaar je €2,50 op je factuur.

Vraag aan de redactie

Heb je een vraag over de inhoud van iCreate of een tip voor de redactie? Vul dan het onderstaande formulier in.

Dit formulier is niet bedoeld voor vragen over je abonnement, digitaal lezen, de bezorging van het blad, acties of administratieve zaken. Neem in die gevallen contact op met de klantenservice via +31 (0)24 2027 828  of klantenservice@icreatemagazine.nl onder vermelding van je naam, postcode en huisnummer. We streven ernaar je vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Of bekijk de veelgestelde vragen hierboven.

Wil je geen meldingen meer ontvangen van onze website? Kijk dan op onze afmeldpagina.