Terug
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten

Contact

Heb je een vraag over je abonnement of wil je een wijziging doorvoeren? Raadpleeg dan de veelgestelde vragen hieronder. Heb je een vraag over de inhoud van het tijdschrift of wil je in contact komen met de redactie? Vul dan het onderstaande formulier in.

Klantenservice

Heb je een vraag over je abonnement of wil je een wijziging doorgeven? Maak dan gebruik van onderstaande opties.

Je adreswijziging kun je doorgeven aan onze klantenservice via klantenservice@icreatemagazine.nl of +31 (0)24 2027 828.

Vervelend! Geef dit door aan onze klantenservice via klantenservice@icreatemagazine.nl of +31 (0)24 2027 828 en we maken het voor je in orde.

Je betaalmethode kun je wijzigen via www.fnl.nl/machtigen. Kies je voor een automatisch incasso, dan bespaar je € 2,50 op je factuur.

Jammer! Je kunt je abonnement beëindigen door telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice via +31 (0)24 2027 828 of via klantenservice@icreatemagazine.nl onder vermelding van je naam, postcode en huisnummer.

Als abonnee krijg je gratis toegang tot de digitale editie van iCreate en premium-artikelen. Lees meer over digitaal lezen.

Je abonneenummer staat vermeld op de adresdrager van het magazine dat je in de brievenbus ontvangt. Het zijn de cijfers boven je adres – bekijk hier een voorbeeld.

Het staat ook in de welkomstmail die je hebt gehad bij het ingaan van je abonnement.

Je kunt je abonneenummer ook opvragen via onze klantenservice: klantenservice@icreatemagazine.nl of +31 (0)24 2027 828.

In ons overzicht van verkooppunten kun je zien waar iCreate bij jou in de buurt te koop is.

Vraag aan de redactie

Heb je een vraag over de inhoud van iCreate of een tip voor de redactie? Vul dan het onderstaande formulier in.

Dit formulier is niet bedoeld voor vragen over je abonnement, digitaal lezen, de bezorging van het blad, acties of administratieve zaken. Neem in die gevallen contact op met de klantenservice via klantenservice@icreatemagazine.nl of +31 (0)24 2027 828. Of bekijk de veelgestelde vragen hierboven.

Wil je geen meldingen meer ontvangen van onze website? Kijk dan op onze afmeldpagina.