Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

SkyShowtime korting: dit is de beste aanbieding van dit moment

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
SkyShowtime korting

Benieuwd hoe je op een abonnement op SkyShowtime korting kunt scoren? Hier leer je alles over de beste SkyShowtime aanbieding van nu!

Lees verder na de advertentie

Wat is SkyShowtime?

SkyShowtime werd in Nederland gelanceerd op 25 oktober 2022, en is daarmee een van de nieuwere streamingdiensten in ons land. In het begin was het aanbod nogal beperkt, maar inmiddels vind je er heel wat populaire titels. Het is namelijk de thuisbasis van wereldberoemde studio’s als Peacock, DreamWorks, Sky, Universal, Nickelodeon, ShowTime en Paramount.

Er zijn twee SkyShowtime-abonnementen waaruit je kunt kiezen. Het Standaard-abonnement is het goedkoopste: daarmee kun je films en series kijken met reclame, in Full HD en op één apparaat tegelijk. Wil je zonder reclame streamen, dan is er het Standaard plus-abonnement. Ook hiermee stream je films en series in Full HD, maar kijken kan dan op twee schermen tegelijk. Bovendien kun je met Standaard plus tot dertig titels downloaden voor offline gebruik.

kooptip

SkyShowtime korting

Wat SkyShowtime kost, ligt aan het abonnement dat je neemt. Voor het Standaard-abonnement met reclame betaal je € 5,99 per maand, SkyShowtime Standaard Plus kost € 8,99 per maand. Wel kun je met beide abonnementen de eerste zeven dagen gratis kijken.

Er is echter ook een manier om SkyShowtime met korting te nemen. Dit doe je door een jaarabonnement af te sluiten: je kunt dan twaalf maanden lang streamen voor de prijs van ongeveer acht maanden bij een maandabonnement. Daarmee bespaar je jaarlijks maar liefst 33% op je abonnement! De prijzen zijn als volgt:

  • SkyShowtime Standaard plus: € 70,99 per jaar met een jaarabonnement, met een maandabonnement ben je na twaalf maanden € 107,88 kwijt.
  • SkyShowtime Standaard met reclame: € 46,99 per jaar met een jaarabonnement, met een maandabonnement ben je na twaalf maanden € 71,88 kwijt.

Kortom: met een jaarabonnement bespaar je veel geld. Wil je deze SkyShowtime aanbieding zelf bekijken? Met de onderstaande link beland je op de juiste pagina.

SkyShowtime aanbod

SkyShowtime aanbod

Er valt heel wat te ontdekken op SkyShowtime, van populaire blockbusters tot verborgen pareltjes. Wat de bekendste titels zoal zijn? Denk aan series als Yellowjackets, Yellowstone, Poker Face, Twin Peaks, Penny Dreadful, Bates Motel en nog veel meer. Maar ook aan films als The Super Mario Bros. Movie, Top Gun: Maverick, Babylon, Nope – noem maar op. Bovendien is SkyShowtime de thuisbasis voor alle films en series van franchises als Jurassic Park, Star Trek en The Fast and The Furious. Voor ieder wat wils dus!

Beste streamingdiensten?

Misschien blijkt het SkyShowtime aanbod aan titels toch niets voor jou. In dat geval staan er nog veel meer streamingdiensten op je te wachten die wellicht wél in jouw straatje vallen. Ontdek daarom onze lijst met beste streamingdiensten.