Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
koopadvies

Laatste kans: alleen vandaag korting op SkyShowtime abonnement

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
SkyShowtime korting

Heb je de huidige SkyShowtime aanbieding al gezien? Sluit je abonnement snel af, want de actie eindigt morgen al. Deze SkyShowtime korting mag je niet missen!

Lees verder na de advertentie

Wat is SkyShowtime?

SkyShowtime werd in Nederland gelanceerd op 25 oktober 2022, en is daarmee een van de nieuwere streamingdiensten in ons land. In het begin was het aanbod nogal beperkt, maar inmiddels vind je er heel wat populaire titels. Het is namelijk de thuisbasis van wereldberoemde studio’s als Peacock, DreamWorks, Sky, Universal, Nickelodeon, ShowTime en Paramount.

Qua SkyShowtime abonnementen kunnen we het kort houden: er is slechts één soort abonnement. Daarmee stream of cast je van al je apparaten en kun je op twee apparaten tegelijkertijd kijken. Verder kijk je zonder reclame, kun je vijf profielen maken en kun je deze beveiligen voor je kinderen. En kijk je regelmatig zonder internet? Met de downloadknop heb je ook onderweg toegang tot je favoriete titels.

kooptip

SkyShowtime korting

Doorgaans kost een abonnement € 6,99 per maand, maar op het moment van schrijven heeft SkyShowtime korting. Er loopt namelijk een actie waarmee je de komende drie maanden nog maar € 3,99 per maand betaalt. Met dit tarief ontvang je zo meer dan 40% korting! De SkyShowtime aanbieding loopt tot en met vandaag, oftewel maandag 27 november.

Sluit je vandaag nog een abonnement af, dan profiteer je dus tot en met eind februari van korting op de streamingdienst. Na de drie maanden wordt het abonnement vanzelf verlengd en verandert het tarief naar € 6,99 per maand, tenzij je opzegt. Overigens geldt de actie alleen voor nieuwe abonnees: heb je al een abonnement, dan kun je niet van deze aanbieding profiteren.

SkyShowtime aanbod

SkyShowtime aanbod

Er valt dus heel wat te ontdekken op SkyShowtime, van populaire blockbusters tot verborgen pareltjes. Wat de bekendste titels zoal zijn? Denk aan series als Yellowjackets, Yellowstone, Poker Face, Twin Peaks, Penny Dreadful, Bates Motel en nog veel meer. Maar ook aan films als The Super Mario Bros. Movie, Top Gun: Maverick, Babylon, Nope – noem maar op. Bovendien is SkyShowtime de thuisbasis voor alle films en series van franchises als Jurassic Park, Star Trek en The Fast and The Furious. Voor ieder wat wils dus!

Beste streamingdiensten?

Misschien grijp je net naast de SkyShowtime korting, of blijkt het aanbod aan titels toch niets voor jou. In dat geval staan er nog veel meer streamingdiensten op je te wachten die wellicht wél in jouw straatje vallen. Ontdek daarom onze lijst met beste streamingdiensten.