Terug naar Zo zien de iMessage-stickers van iOS 10 eruit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Zo zien de iMessage-stickers van iOS 10 eruit

Door Daan Jeuken4 juli 2016 20:311 min. leestijd0

De Berichten-app wordt in iOS 10 een bonte kermis vol emoji’s, directe like en sfeeranimaties. Hoe dat daadwerkelijk gaat uitpakken zal de tijd ons leren. Om je een eerste idee te geven, heeft Apple nu de eerste serie stickers uitgegeven voor bètatesters van iOS 10.

Stickers

De eerste serie ‘animoji’s’ komt ons bekend voor: drie van de vier sets zijn namelijk al beschikbaar op de Apple Watch. De bewegende smileys, hartjes en handgebaren zijn vanaf het horloge al te versturen – ook naar iPhones. Vanaf iOS 10 kan dat dus ook vanaf iPhones en iPads. Nieuw is de collectie klassieke Mac-icoontjes.

iMessage stickers 2

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Mini-apps

De stickers laten zich in iOS 10 installeren als mini-apps; vergelijkbaar met alternatieve toetsenborden nu. Eenmaal geïnstalleerd kunnen de animoji’s vanuit iMessage verstuurd worden. Ook andere ontwikkelaars kunnen zulke mini-apps publiceren.

Bèta

Tot iOS 10 in september beschikbaar is, zijn de emoji-stickers alleen beschikbaar voor bèta-testers. Voorlopig is nog steeds alleen de eerste bèta van iOS 10 uit; andere jaren kwam elke week een nieuwe bèta uit, maar dat is nu dus anders. De publieke bèta zal waarschijnlijk ergens deze maand uitkomen.

iMessage stickers

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar