Terug naar YouTube lanceert iMessage-app om video's te delen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

YouTube lanceert iMessage-app om video's te delen

Door Laura Grootaarts4 oktober 2017 08:232 min. leestijd0

De YouTube-app voor iOS heeft een update gehad en daarmee is het nóg eenvoudiger geworden om je favoriete video’s te delen. Er is namelijk een iMessage-app verschenen waarin je supersnel video’s opzoekt en ze verzendt.

YouTube-video’s delen in iMessage

YouTube iMessage app

Het delen van video’s met iMessage was natuurlijk al geen raketwetenschap – kwestie van een linkje knippen en plakken – maar nu hoef je de iMessage-app niet eens meer te verlaten. Als je YouTube geüpdatet hebt, verschijnt er een nieuw YouTube-icoon in de app-lade in iMessage.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Tik je op dit icoon, dan kun je door een lijst met recent bekeken video’s scrollen. Tik op een video die je wilt delen en typ er eventueel nog een begeleidend berichtje bij voor de ontvanger. Staat de video die je wilt delen er niet bij, dan kun je in de iMessage-app ook de zoekfunctie gebruiken: hiermee doorzoek je heel YouTube. Open je een YouTube-video in iMessage, dan opent er een schermvullende speler. Van hieruit kun je ook weer direct naar de YouTube-app gaan.

YouTube vernieuwingen

YouTube Logo 2017

YouTube onderging eind augustus al een kleine metamorfose met onder meer een opgefrist log0 en toen al werd aangegeven dat we dit najaar meer vernieuwingen konden verwachten. De YouTube-app is gratis te downloaden in de App Store.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

Praat mee!

avatar