Terug naar Windows Phone 7 loopt 566 dagen achter op iOS
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Windows Phone 7 loopt 566 dagen achter op iOS

Door Redactie iCreate30 juni 2011 10:302 min. leestijd0

In december 2009 verscheen een iPhone-spelletje dat alle iOS-gamers ondertussen hebben gespeeld, vervloekt en bijna zijn vergeten: Angry Birds. Voor gebruikers van Windows Phone 7 is Angry Birds echter gloednieuw, want de game is nu pas beschikbaar voor het mobiele platform van Microsoft. Gefeliciteerd Windows-mensen, jullie lopen 566 dagen achter.

Angry Birds
Voordat Angry Birds voor Windows Phone 7 verscheen, is de game al ruim 250 miljoen keer gedownload. Rovio mag dus best trots zijn op het spelletje met de vogels en de varkens. Maar het succes is niet alleen de danken aan ons, de iOS-gamers. Angry Birds is namelijk ook verschenen voor Android, Chrome OS, PlayStation 3 en PlayStation Portable, Mac OS X en zelfs Symbian. Het is alsof elk apparaat met een beeldscherm de game eerder kreeg dan Microsoft.

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

• En ontvang €100,- éxtra inruilwaarde
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Deadlines
Angry Birds voor Windows Phone 7 werd in februari van dit jaar al aangekondigd en had eind mei al te koop moeten zijn, zo meldt GSMPedia. Deze deadline werd overschreden, wat ervoor zorgde dat Angry Birds ruim anderhalf jaar later dan iOS nu verkrijgbaar is voor Windows Phone 7. De duurdere Windows-versie is ook nog eens flink afgeslankt met 165 in plaats van 255 levels.

Voorlopig maar één versie
Voor iOS en Android zijn inmiddels al drie versies beschikbaar van Angry Birds. Naast het origineel is er ook nog een seizoensspecial (‘Seasons’) en Rio, vernoemd naar de gelijknamige animatiefilm. Voor de Windows Phone 7-gebruikers blijft het voorlopig echter alleen bij het oude, vertrouwde, origineel. Met dit slakkentempo worden de andere versies medio 2012 en 2013 verwacht voor het mobiele platform van Microsoft. Hopelijk hebben de vogels zo’n lange levensverwachting.

De nieuwste Apple producten voor een vast bedrag per maand. Nu bij Amac

De nieuwste Apple producten voor een vast bedrag per maand. Nu bij Amac

• Abonnement met inruilgarantie
• Profiteer van lage maandlasten

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar