Terug naar 'Binnenkort kun je WhatsApp-berichten intrekken'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Binnenkort kun je WhatsApp-berichten intrekken'

Door Laura Grootaarts20 april 2017 11:332 min. leestijd0

Het is je ongetwijfeld wel eens overkomen: direct nadat je een WhatsApp-berichtje verzonden hebt, heb je er al spijt van. Of je merkt dat je het bericht per ongeluk naar de verkeerde persoon hebt gestuurd. Binnenkort kun je dit soort berichtjes weer intrekken.

WhatsApp bericht intrekken

 

In de laatste testversies van WhatsApp is de functie opgedoken, zo meldt WABetaInfo. Nadat je een berichtje getikt hebt, krijg je nog vijf minuten om het weer in te trekken. Daarna heb je alsnog iets om uit te leggen, want de ontvanger krijgt wel een melding dat er een bericht geannuleerd is. ‘Oh, er stond een spelfout in’, lijkt ons hiervoor dan een uitstekende smoes.

Update bij volgende iOS-versie

Het duurt nog even voordat de unsend-functie geïntroduceerd wordt. WABetaInfo verwacht dat het geval is bij de volgende versie van iOS. Het is niet duidelijk wanneer die update verschijnt. De komende tijd moet je er dus nog wel goed over nadenken voordat je op de verzendknop tikt.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar