Terug naar Wat vind jij van iCreate Magazine?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Wat vind jij van iCreate Magazine?

Door Redactie iCreate28 januari 2011 14:452 min. leestijd3

!!! Het lezersonderzoek is afgerond. Wij nemen contact op met de prijswinnaars.

Om iCreate Magazine nog beter af te stemmen op het lezerspubliek hebben we weer een enquête uitgeschreven. Doe mee aan het lezersonderzoek en maak kans op schitterende prijzen.

Het invullen van de enquête kost je ongeveer een kwartier. De vragenlijst kent drie onderdelen. In het eerste deel vragen we je naar je beoordeling van iCreate Magazine. Dat verschaft ons informatie waarmee we ons tijdschrift nog beter op jullie wensen en interesses kunnen afstemmen. Het tweede deel focust zich op de randactiviteiten van iCreate, zoals de iCreate Live, waarvan in 2011 de tweede editie op het programma staat. Tot slot vragen we naar je persoonlijke situatie aangaande je Apple-bezittingen en -gebruik.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door de enquête in te vullen, help je niet alleen ons blad te verbeteren, maar maak je ook kans op schitterende prijzen. Dankzij i-Customs kunnen we prijzen als de Mophie Juice Pack Air en de LMP Bluetooth Keypad weggeven: verleng de batterijduur van je iPhone of verleng je bluetoothtoetsenbord met een numeriek deel. En wat te denken van de Devolo dLAN 200 avSmart+ Powerline Starter Kit, waarmee je elk stopcontact in huis omtovert tot een internetverbinding? En dankzij Iomega kunnen we in totaal 4 TB externe harde schijf aanbieden, verdeeld over vijf apparaten.

In de categorie ‘inpakken en wegwezen’ hebben we de Lowepro Adventura 170 Camera / Video Bag, waarin je een complete camera-uitrusting kwijt kunt. Acme Made stelt de Skinny Sleeve voor de iPad beschikbaar, alsmede vijf Cool Little Cases om je iPod of pocketcamera veilig in te vervoeren. Tot slot zijn er drie startershandleidingen te winnen: ‘iLife ’09 voor starters’ en ‘Overstappen van PC naar Mac met Mac OS X Snow Leopard’ van Ronald Meeus en ‘Computeren met Mac voor senioren’ van Wilfred de Feiter.

 

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Peter
Lezer
Peter

Leuk dat onderzoek, maar ik kom niet voorbij vraag 5. Ik heb alles aangevinkt. en krijg daarna de melding dat ik de vraag moet beantwoorden ;-()

JW
Lezer
JW

Kom ook niet voorbij vraag 5. Onderzoek net zo slecht als blad!

Denzel
Lezer
Denzel

Vraag 5 doet het bij mij wel 🙂 Gewoon drie leuke en drie niet leuke dingen aanklikken