Terug naar Storytel aanbieding: zo luister je 30 dagen gratis boeken! (Alléén deze week)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Storytel aanbieding: zo luister je 30 dagen gratis boeken! (Alléén deze week)

Door Laura Grootaarts20 maart 2023 11:104 min. leestijd0

Zou je graag meer willen lezen, maar heb je niet altijd de tijd of de rust om een boek te pakken? Dan is Storytel de oplossing voor jou! Met Storytel kun je onbeperkt luisterboeken streamen via je iPhone of iPad. En het beste nieuws is dat er tijdelijk een mooie Storytel-aanbieding is: daarmee kun je maar liefst 30 dagen lang gratis Storytel proberen!

Luister 30 dagen gratis naar Storytel

Storytel aanbieding

Deze Storytel-aanbieding geldt uitsluitend voor nieuwe abonnees en is alleen deze week geldig.

Storytel is een abonnementsservice die meer dan 350 duizend luisterboeken aanbiedt in verschillende genres. Wegdromen bij een hartverwarmende roman, op het puntje van je stoel bij een spannende thriller, of je onderdompelen in een historisch epos – alles kan. Of je nu in de trein zit, aan het koken bent of gewoon even wilt ontspannen, met Storytel heb je altijd toegang tot de beste verhalen. Storytel biedt naast luisterboeken overigens ook steeds meer e-books aan.

Storytel gratis proberen: hoe werkt het?

Om te beginnen met Storytel, hoef je alleen maar een account aan te maken op de Storytel-website. Dat doe je via de onderstaande knop:

Luister 30 dagen gratis naar Storytel

Als je je geregistreerd hebt, download je de app op je iPhone of iPad en log je in op jouw account om direct te beginnen met luisteren. Met je nieuwe account krijg je 30 dagen gratis toegang tot alle luisterboeken en e-books die Storytel te bieden heeft. Na deze proefperiode kun je beslissen of je Storytel wilt blijven gebruiken – het kost dan € 12,99 per maand.

Is het toch niets voor jou? Je kunt tijdens de proefperiode op elk moment opzeggen. Je mag dan voor de duur van je proefperiode nog blijven luisteren. Er zijn geen verplichtingen of kosten verbonden aan het proberen van Storytel. Ben je eenmaal Storytel-abonnee geweest? De ervaring leerst dat ze je dan geregeld benaderen met nieuwe aanbiedingen.

Tips voor boeken om te luisteren op Storytel

Met honderdduizenden luisterboeken om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te beslissen waar te beginnen in het Storytel aanbod. Hier zijn enkele suggesties voor boeken die je zeker zou moeten luisteren op Storytel – heb je zelf nog Storytel-tips, laat dat dan weten via de reacties onder dit artikel.

1) De complete Harry Potter-reeks (in het Engels)

Harry Potter prijkt constant in de hoogste regionen van de Storytel-toplijstjes. Vooral de Engelse versie, voorgelezen door Stephen Fry, is écht een aanrader, zelfs als je de boeken al gelezen hebt. Fry moet ontzettend veel lol hebben gehad tijdens het inspreken ervan.

2) Fairy Tale, Stephen King

Laat je je graag meeslepen in een goed horrorverhaal? Stephen King is volop aanwezig op Storytel. Sind kort wordt er maandelijks een Nederlandstalige versie van een King-roman toegevoegd. Een van de nieuwere is Fairy Tale, waarbij een scholier en zijn hond zomaar een andere wereld binnen wandelen.

3) Project Hail Mary, Andy Weir

Het zal je maar gebeuren: je wordt wakker in een ruimteschip op miljoenen kilometers van de aarde, en alle andere bemanningsleden zijn dood. Je geheugen is weg, dus je hebt geen idee wat je doen moet. Dat is wat de hoofdpersoon van Project Hail Mary overkomt.

4) Middernachtbibliotheek, Matt Haig

Nora vraagt zich af hoe haar leven eruit had gezien als ze andere keuzes had gemaakt. Wat als ze al die gemiste kansen alsnog grijpt? Gelukkig krijgt ze daartoe de gelegenheid.

Zit er een boekentip bij die je aanspreekt? Probeer dan nu Storytel 30 dagen gratis. Wij wensen je veel leesplezier!

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS Sonoma.

Dit vind je misschien ook interessant

📕 Storytel Reader nú te koop in Nederland, maar is het wat?

📖 Zo lees je twee maanden lang gratis tijdschriften met Readly

🎧 Zo luister je anderhalve maand gratis boeken met BookBeat

📚 Stel leesdoelen in op je iPad (en lees meer boeken dan ooit)

Bereid je Mac voor op macOS 14

Bereid je Mac voor op macOS 14

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS 14

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar