Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Storytel aanbieding: zo luister je 2 maanden voor maar 2 euro!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Storytel aanbieding

Zou je graag meer willen lezen, maar heb je niet altijd de tijd of de rust om een boek te pakken? Dan is Storytel de oplossing voor jou! Met de Storytel app kun je onbeperkt luisterboeken streamen via je iPhone of iPad. Eerst even uitproberen? Wij hebben een goede Storytel aanbieding voor je: luister 2 maanden voor maar 2 euro!

Lees verder na de advertentie

Deze Storytel aanbieding loopt tot en met 15 mei.

Storytel is een abonnementsservice die meer dan 350 duizend luisterboeken aanbiedt in verschillende genres. Wegdromen bij een hartverwarmende roman, op het puntje van je stoel bij een spannende thriller, of je onderdompelen in een historisch epos – alles kan. Er zijn boeken in diverse talen, waaronder Nederlands, Engels en Duits.

Of je nu in de trein zit, aan het koken bent of gewoon even wilt ontspannen, met Storytel heb je altijd toegang tot de beste verhalen. Storytel biedt naast luisterboeken overigens ook steeds meer e-books aan: veel boeken zijn zowel te lezen als te beluisteren.

kooptip

Storytel aanbieding: hoe werkt het?

Om te beginnen met Storytel, hoef je alleen maar een account aan te maken op de Storytel-website. Dat doe je via de onderstaande knop:

Nadat je je geregistreerd hebt, download je de Storytel app op je iPhone of iPad en log je in op jouw account om direct te beginnen met luisteren. Met je nieuwe account krijg je toegang tot alle luisterboeken en e-books die Storytel te bieden heeft. Zonder beperkingen!

Wat kost Storytel?

Sluit je nu een Storytel abonnement af, dan krijg je de eerste 2 maanden voor maar 2 euro. Daarna kost een abonnement € 12,99 per maand. De eerste twee maanden krijg je dus tachtig procent korting! De korting geldt niet voor een Family-abonnement.

Storytel opzeggen kan op ieder moment

Zijn audioboeken toch niets voor jou? Storytel opzeggen kan op ieder moment – dat doe je niet via de app maar via de website. Je mag dan voor de duur van je proefabonnement nog blijven luisteren. Er zijn geen verplichtingen of kosten verbonden aan het proberen van Storytel. Ben je eenmaal Storytel-abonnee geweest? De ervaring leert dat ze je dan geregeld benaderen met nieuwe aanbiedingen.

Tips voor boeken om te luisteren op Storytel

Met honderdduizenden luisterboeken om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te beslissen waar te beginnen in het Storytel aanbod. Hier zijn enkele suggesties voor boeken die je zeker zou moeten luisteren op Storytel – heb je zelf nog Storytel-tips, laat dat dan weten via de reacties onder dit artikel.

harry potter
1

De complete Harry Potter-reeks (in het Engels)

Harry Potter prijkt constant in de hoogste regionen van de Storytel-toplijstjes. Vooral de Engelse versie, voorgelezen door Stephen Fry, is écht een aanrader, zelfs als je de boeken al gelezen hebt. Fry moet ontzettend veel lol hebben gehad tijdens het inspreken ervan.

Fairy tale
2

Fairy Tale, Stephen King

Laat je je graag meeslepen in een goed horrorverhaal? Stephen King is volop aanwezig op Storytel. Sinds kort wordt er met enige regelmaat een Nederlandstalige versie van een King-roman toegevoegd. Een van de nieuwere is Fairy Tale, waarbij een scholier en zijn hond zomaar een andere wereld binnen wandelen.

Project Hail Mary
3

Project Hail Mary, Andy Weir

Het zal je maar gebeuren: je wordt wakker in een ruimteschip op miljoenen kilometers van de aarde, en alle andere bemanningsleden zijn dood. Je geheugen is weg, dus je hebt geen idee wat je doen moet. Dat is wat de hoofdpersoon van Project Hail Mary overkomt.

Middernachtbibliotheek
4

Middernachtbibliotheek, Matt Haig

Nora vraagt zich af hoe haar leven eruit had gezien als ze andere keuzes had gemaakt. Wat als ze al die gemiste kansen alsnog grijpt? Gelukkig krijgt ze daartoe de gelegenheid.

De camino
5

De Camino, Anya Niewierra

Lottes man pleegt zelfmoord tijdens het wandelen van de Camino. Exact een jaar later wandelt zij dezelfde route. Ontdekt ze daarbij wat hem dreef tot zijn daden? Dit boek ging ervandoor met de NS Publieksprijs 2023.

Zit er een boekentip bij die je aanspreekt? Probeer dan nu Storytel 2 maanden voor 2 euro. Wij wensen je veel leesplezier!