Terug naar Volgende week in de winkel: iCreate 30
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Volgende week in de winkel: iCreate 30

Door Redactie iCreate28 juli 2011 08:472 min. leestijd2

Voor velen staat de zomerperiode gelijk aan komkommertijd, maar niet voor iCreate Magazine. Er was namelijk genoeg om naar uit te kijken, waaronder de release van hét nieuwe besturingssysteem: OS X Lion. Het is daarom niet verwonderlijk dat Lion in de nieuwe editie van iCreate stevig onder de loep wordt genomen. Naast dit spannende nieuws richten we ons ook op het nieuwe Final Cut Pro X en is er nieuws over ons event iCreate Live. Genoeg leesplezier voor een vakantie-editie dus.

Lion
We hebben sinds de Keynote uitgekeken naar Apple’s nieuwste kat en dat is te merken ook. In een acht pagina’s tellend feature voelen wij Lion aan de tand en kijken we naar de nieuwe functies van het nieuwe OS.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iPhoto
Leuk voor de mensen met een hoop vakantiekiekjes is onze iPhoto-workshop, waarn we maar liefst 50 trucjes laten zien om je foto’s nog mooier te maken.

Final Cut Pro X
Sinds de release van Final Cut Pro X is het videobewerkingsprogramma een populair discussie-onderwerp. Niet iedereen was lovend over de nieuwste versie van Apple’s filmbewerkingspakket. iCreate test en bespreekt de software en velt een oordeel.

Muziek en sociale media
Muziek luisteren doe je het liefst samen met anderen, maar helaas kun je niet altijd samen mét anderen luisteren. Of toch wel? In iCreate 30 bespreken we twee van de bekendste online sociale muziekdiensten.

Verder
Natuurlijk is dit nog lang niet alles. Verder bespreken we de Bowers & Wilkins Zeppelin Air, spelen we De Sims – Middeleeuwen en laten we zien hoe je eenvoudig je eigen woning inricht met MyFourWalls. Uiteraard ontbreken de Appletips en de tips van het iPhone Service Point niet en hebben wij weer 48 pagina’s vol creatieve, handige en leuke workshops voor jullie om mee aan de slag te gaan. Je kunt iCreate 30 ook bestellen in de F&L Shop.

Deze uitgave ligt vanaf 2 augustus in de winkels, vanaf dat moment zijn ook de online bestellingen leverbaar. Heb je een vraag of opmerking over de inhoud het blad? Stuur een mail naar de redactie (redactie@icreatemagazine.nl) of tweet naar @iCreate_NL.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Vincent De Cock
Lezer
Vincent De Cock

Volgende week? Neeeeee…. dan ben ik op reis!

Vincent De Cock
Lezer
Vincent De Cock

Volgende week? Neeeeee…. dan ben ik op reis!