Terug naar Volgende week in de winkel: iCreate 29
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Volgende week in de winkel: iCreate 29

Door Redactie iCreate31 mei 2011 06:003 min. leestijd0

In Europa wordt de Apple TV beschouwd als een miskend product, een uit de hand gelopen hobby van Steve Jobs. Is dat terecht? iCreate voelde de nieuwste versie aan de tand en viel als een blok voor deze bijzondere mediaspeler. In een uitgebreide feature vertelt redacteur Bart Smakman hoe je met de Apple TV het tv-kijken weer leuk maakt. Hieronder vind je een kleine greep uit de onderwerpen die in iCreate 29 aan bod komen.

Apple TV: Thuisdeling, Amerikaanse iTunes-account en Airplay
Met de Apple TV kun je kun je muziek, films en tv-programma’s vanaf je Mac via iTunes en Thuisdeling op je HDTV-toestel weergeven. Via wifi heb je met je Apple TV ook toegang tot YouTube, Flickr en de iTunes Store.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Helaas heeft de Nederlandse Store nauwelijks films en tv-programma’s. Daarom vertellen we hoe je een Amerikaanse iTunes-account aanmaakt en hoe je met Amerikaanse iTunes Gift Cards betaalt als je films en tv-series wilt kopen of huren. Dat is nog niet alles. Lees ook hoe je via Airplay foto’s en films draadloos vanaf je iPhone of iPad naar je tv-toestel streamt. Super!

Kortingsites: elke dag iets anders
Internetwinkels hebben geen showrooms of verkopers nodig, een magazijn volstaat. Hun producten zijn daardoor vaak goedkoper dan die van reguliere winkels. Kortingsites gaan nog een stap verder: die hebben zelfs geen magazijn nodig, omdat ze maar één product per dag in een beperkt aantal aanbieden. Dat maakt winkelen op internet extra voordelig. iCreate vertelt hoe het werkt.

iLife-apps voor de iPad 2: op eenzame hoogte
Is de iPad dé computer voor het post-desktoptijdperk? Op internet klinkt het gerucht dat de iPad op termijn de Mac en pc gaat vervangen. Zo ver is het nog niet, maar van het populaire iLife-pakket hebben iPhoto, iMovie en GarageBand hun weg naar de iPad al gevonden. iCreate struint erdoorheen en kan maar tot één conclusie komen: Apple’s iLife-apps staan op eenzame hoogte.

Tips en nu ook iTips
Zoals elke maand, vind je voor de Mac en de iPhone een verzameling tips en trucs van Appletips, respectievelijk iPhone Service Point. Bij onze lezers is de vraag naar tips echter zo groot, dat nu ook onze eigen iTips – bekend van de blog – een plek in iCreate hebben gekregen. En vergeet onze ‘Tip van de redactie’ niet! Die is ditmaal gewijd is aan een te gekke Mac-app: Deskscribble.

Workshops
De workshops spelen een belangrijke rol. Ze helpen gebruikers vertrouwd te raken met hun Mac, het besturingssysteem en de vele programma’s. iCreate bevat weer een uitgelezen selectie van workshops rondom Mac OS X, iLife, iWork en de iPhone of iPad. Ook praktische apps van derden komen aan bod. Deze maand: Microsoft Word, Toast Titanium, YouTube en Dropbox.

Reviews en meer …
Verder testen we onder meer de nieuwe 27-inch iMac 2011. Die is niet alleen beter, sneller en goedkoper dan zijn voorganger, maar met zijn razendsnelle Thunderbolt-poort – twintig keer zo snel als USB 2.0 – ook klaar voor de toekomst.  Ons advies voor alle Mac-fans: hol naar de winkel en haal die iCreate!

Heb je een vraag of opmerking over het blad? Stuur een mail naar de redactie (redactie@icreatemagazine.nl) of tweet naar @iCreate_NL op twitter. Deze uitgave ligt vanaf 7 juni in de winkel, vanaf dat moment zijn ook de online bestellingen leverbaar. LET OP! Abonnees ontvangen dit blad ook pas vanaf 7 juni in verband met hemelvaart, onze excuses voor het ongemak.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• €96 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar