Terug naar Verwacht in 2016: verrassende Apple-producten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Verwacht in 2016: verrassende Apple-producten

Door Daan Jeuken1 januari 2016 11:002 min. leestijd3

Een nieuwe Apple Watch, de iPhone 7, een vernieuwde iPad en een opfrisbeurt voor de verschillende besturingssystemen … Staan er nog meer grote dingen te gebeuren in 2016? Voor Apple zeker: het ruimteschip moet dit jaar afkomen. Het 71 hectare grote, 5 miljard dollar kostende, cirkelvormige hoofdkantoor moet 14.000 personeelsleden gaan herbergen. De planning is dat Apple eind 2016 gaat verhuizen naar de Apple Campus 2. Behalve mooie plaatjes, zullen wij hier echter weinig van merken.

Weinig spannends voor wat betreft Mac en Apple TV

MacBook Air

Verwachten we nog verrassingen in 2016? We kunnen er eigenlijk geen bedenken … Daarom heten het ook verrassingen. Op Mac-gebied lijkt er weinig spannends aan te komen: de iMacs met 4K- en 5K-schermen zijn net nieuw, de MacBook Pro is nog niet aan vervanging toe en de MacBook is nog geen jaar oud. Ze zullen volgend jaar ongetwijfeld een upgrade krijgen, vooral de MacBook mag wel wat sneller worden, maar spectaculair zal het niet zijn. Wel gaan er geruchten over een dunnere en grotere MacBook Air, maar die nemen we voorlopig nog even met een flinke korrel zout.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Ook van de Apple TV verwachten we weinig nieuws; voor 4K-ondersteuning is het te vroeg en de rest van de hardware voldoet volgend jaar ook nog wel.

Of misschien toch iets heel nieuws?

Faceshift in Star Wars

Een compleet nieuw product? Heel geod mogelijk! ‘Er zijn producten waar we aan werken, waar nog niemand vanaf weet. Die heb ik zelfs in de geruchten niet voorbij zien komen’, stelde Tim Cook onlangs cryptisch. Waar hij het over heeft? Een 3D-printer?Of game-figuren die sprekend op jou lijken, bijvoorbeeld voor op de Apple TV? Een nieuw gezondheidsproduct naast de Apple Watch? We laten ons graag verrassen het komende jaar.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Banaantje
Lezer
Banaantje

Jullie zijn allemaal nooooooooooooooooooooooooob!

Banaantje 123
Lezer
Banaantje 123

Samson en Gertje

Banaantje 123
Lezer
Banaantje 123

#Zeekoe Power made by faabking