Terug naar Vers uit Azië: de nieuwste iPhone 7-geruchten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Vers uit Azië: de nieuwste iPhone 7-geruchten

Door Sven Lamers27 april 2016 15:452 min. leestijd0

Apple plant voor zijn iPhone 7 blijkbaar een nieuwe thuisknop. Het Taiwanese Digitimes meldt dat de knop in de volgende iPhone ‘touchgevoelig’ gaat worden – nog meer dan dat nu al nodig is voor de vingerafdruksensor Touch ID. Volgens Digitimes betekent dat mogelijk dat de thuisknop zijn huidige ronde vorm verliest. In het verleden heeft Apple overigens ook al een patent aangevraagd voor zo’n drukgevoelige thuisknop.

iPhone 7

Stof- en waterdicht

In het bericht wordt verder gezegd dat de iPhone 7 ‘stof- en waterdicht’ gaat worden. De iPhones van tegenwoordig zijn dat niet officieel, ook al kan de 6s prima een half uurtje in een kom met water liggen. Apple’s concurrenten, zoals Samsung met zijn Galaxy, hebben al jaren smartphones in de aanbieding die waterdicht zijn.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Waarheidsgehalte?

Het is onduidelijk hoeveel waarheid in het bericht van Digitimes zit. De overige informatie komt in ieder geval overeen met eerdere geruchten. De nieuwe iPhone verschijnt volgens de website in het najaar en verschilt qua uiterlijk verder niet veel van zijn twee voorgangers. Wij stellen ons daarom ook de vraag of Apple de nieuwe iPhone daadwerkelijk een nieuw getal gaat geven – dat werd in het verleden immers alleen gedaan bij een nieuw design. Wie weet, misschien krijgen we deze herfst ook een iPhone 6SE. Ook herhaalt Digitimes het gerucht dat de Plus-variant van de iPhone mogelijk een dubbele camera krijgt.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar