Terug naar Updates voor Google Maps en Translate
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Updates voor Google Maps en Translate

Door Jelle Mol15 januari 2015 15:002 min. leestijd0

Google timmert hard aan de weg met zijn iOS-apps. Google Maps en Translate zijn geüpdatet met een paar interessante nieuwe functies. Wij zetten ze op een rijtje.

Google Maps

Een van de nieuwe functies in Google Maps is de actuele weersinformatie. Zoek een stad en je ziet meteen wat voor weer het is. iPhone-gebruikers moeten eerst op de onderste balk te tikken om meer informatie over de locatie te tonen. Ook kun je in je zoektocht naar restaurants nu filteren op het type keuken, maar deze functie lijkt in Nederland (en Europa) nog niet te werken. In een stad als New York kun je wel filteren, voor het geval je vanavond daar gaat eten …

Google Maps update

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Andere nieuwe functies zijn het plaatsen van een speld bij het begin- en eindpunt van een route en de mogelijkheid om een ov-routebeschrijving in je Agenda toe te voegen.

Google Translate

De update voor Google Translate bevat een innovatieve functie: Word Lens. Wanneer je de camera van je iPhone of iPad op een tekst richt, wordt de vertaalde tekst er direct overheen gelegd op je scherm. Dit werkt ook zonder internet – handig op vakantie – en voorlopig alleen nog met Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees en Spaans. Een ander handigheidje is de live vertaling tijdens een conversatie. De app herkent via de microfoon welke taal je spreekt en geeft direct een vertaling zodat je je gesprek gewoon kunt voortzetten.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Jelle Mol

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar