Terug naar Wat wil Tim Cook zeggen met deze cryptische tweet?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Wat wil Tim Cook zeggen met deze cryptische tweet?

Door Koen van Ekeren4 mei 2017 12:162 min. leestijd0

Een tweet van Tim Cook veroorzaakt talloze speculaties op Twitter. Want wat is de onderliggende boodschap van zijn mysterieuze ?-tweet?

Tweet van Tim Cook

Cryptische tweet van Tim Cook

De topman van Apple plaatste woensdag een bericht met slechts een doodeenvoudige smiley emoji. Het bericht van Cook – dat hij overigens al snel verwijderde – had geen context, waardoor vele Apple-liefhebbers zich afvragen wat hij hiermee wilde zeggen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Is het soms een iPhone 8-hint? Verkeert Cook in een jubelstemming na het horen van de kwartaalcijfers? Is Apple eindelijk geslaagd een vingerafdruksensor in het scherm te integreren? Was het een fout? Een test? Of is de cryptische tweet het gevolg van een hack?

De tweet is opmerkelijk, want Cook is erg conservatief met zijn Twitterberichten. Zelden stuurt Cook een persoonlijke tweet de wereld in. Zijn Twitter-account oogt vooral als een PR-bureau van Apple, met grotendeels positieve verhalen om Apple te promoten.

Verlossende tip

Nieuwssite Gizmodo ontving mogelijk een bericht met het verlossende antwoord. In een mail, met als titel ‘Ik weet wat de Tim Cook-smiley betekent’, schrijft de tipgever dat de tweet waarschijnlijk bedoeld was als een privébericht. De tipgever zou jaren voor Apple hebben gewerkt en stelt dat Cook vaker op berichten antwoordt met slechts een ‘?’ erin.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar