Terug naar Tweede bèta iOS 11, macOS 10.13, watchOS 4 en tvOS 11 is uit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Tweede bèta iOS 11, macOS 10.13, watchOS 4 en tvOS 11 is uit

Door Laura Grootaarts22 juni 2017 09:352 min. leestijd0

Tijdens de WWDC op maandag 5 juni kondigde Apple de vernieuwde versie van vier besturingssystemen aan. Al vrij snel daarna konden ontwikkelaars de nieuwe software testen met de eerste bèta-versie. Nu is de tweede bèta voor iOS 11, macOS 10.13 (macOS High Sierra), watchOS 4 en tvOS 11 verschenen.

iOS 11

Bèta nog niet voor iedereen beschikbaar

Deze nieuwe testversies zijn toegankelijk voor mensen met een ontwikkelaars-licentie. Nog niet iedereen kan ze downloaden – en dat is misschien maar goed ook, want de eerste versies van zo’n twee weken terug waren nog bepaald niet stabiel. In de tweede ontwikkelaars-bèta zijn veel van de bugs opgeruimd. Ook zijn er nieuwe functies toegevoegd, zoals Niet storen tijdens autorijden bij iOS 11.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

macOS high sierra

We verwachten binnen enkele weken ook de publieke bèta van de nieuwe besturingssystemen, en die zijn voor iedereen met een geschikte iPhone of iPad. De officiële versie van de nieuwe besturingssystemen verschijnt pas dit najaar.

Wat is er nieuw?

Vooral iOS 11 en macOS High Sierra zorgen dit najaar voor veranderingen. In iOS 11 vallen vooral het nieuw ingedeelde bedieningspaneel op en de nieuwe App Store, en dan zijn er nog een aantal functies exclusief voor iPad, die de tablet meer naar de Mac doen toegroeien. In macOS High Sierra heeft Siri meer functies gekregen, is Foto’s verbeterd en is Safari privacy-vriendelijker.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar