Terug naar tvOS 11.2 is uit: dit is er nieuw
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

tvOS 11.2 is uit: dit is er nieuw

Door Laura Grootaarts5 december 2017 09:372 min. leestijd0

Apple heeft tvOS 11.2 uitgebracht. De update is er voor de nieuwere Apple TV’s. Dat wil zeggen, de vierde generatie Apple TV uit 2015 en de Apple TV 4K die in september van dit jaar verscheen.

tvos 11.2

tvOS 11.2: dit is er nieuw

Hoewel de update er dus voor beide systemen is, is het vooral de Apple TV 4K die profiteert van de update: daar zijn de vernieuwingen het duidelijkst aanwezig. De video-instellingen voor HDR en de framerate worden nu gematcht met de content, zodat je de video ziet zoals deze bedoeld is. Eerder werd alles tot het maximale opgeschaald en dat zag er niet altijd even mooi uit. Je vindt de instellingen via ‘Instellingen>Video & audio>Match inhoud’.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Naast de nieuwe functies, brengt tvOS 11.2 vooral kleine bugfixes voor zowel de Apple TV 4K als de inmiddels al wat oudere Apple TV.

tvOS 11.2 downloaden

Ga via het menu naar ‘Instellingen>Systeem>Software-updates’. Kies hier voor ‘Werk software bij’: de Apple TV controleert nu of er een update is en je kunt deze dan installeren. In dit menu vind je ook de optie ‘Werk automatisch bij’. Staat deze aan? Dan worden eventuele updates altijd automatisch binnengehaald en hoef je dus eigenlijk niks te doen.

Lees ook ons dossier over tvOS 11.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar