Terug naar 'Toch nog nieuwe MacBook Pro deze maand' (update: Recode bevestigt)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Toch nog nieuwe MacBook Pro deze maand' (update: Recode bevestigt)

Door Laura Grootaarts18 oktober 2016 20:242 min. leestijd0

Update: De bekende en betrouwbare tech-site Recode heeft ook gehoord dat er op 27 oktober nieuwe Macs gepresenteerd worden. Markeer de datum maar alvast in je agenda.

Nog deze maand komt er een nieuwe MacBook Pro, zo beweert de Japanse website Macotakara (via 9to5Mac). Ook de MacBook Air zal wat veranderingen ondergaan, zo zouden betrouwbare Chinese leveranciers gemeld hebben.

Nieuwe MacBook Pro en MacBook Air

MacBook pro concept1

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Het eerste wat op de planning staat, is een MacBook Pro, waarvan de 13- en 15-inch varianten waarschijnlijk grondig vernieuwd worden. Deze krijgen een usb-c-aansluiting en een Thunderbolt 3-poort. Dat betekent het einde voor het SD-kaartsleuf, de HDMI-poort, usb a-poorten en de MagSafe-connector. Hopelijk blijft het niet beerkt tot slechts één usb c-aansluiting zoals bij de MacBook, want dat is nogal karig voor mensen die hun Mac professioneel gebruiken – waar de Pro toch echt voor bedoeld is. Verder krijgt de Pro een rij met dynamische functietoetsen bovenaan het toetsenbord en een powerknop met Touch ID.

Bij de MacBook Air zou het 11-inch model het veld ruimen. De nieuwe 13-inch MacBook Air blijft wel bestaan en ook hierbij stapt Apple over op usb-c en Thunderbolt 3.

Keynote of niet?

Al tijden gaan er geruchten over een nieuwe MacBooks die deze maand zouden moeten verschijnen. De geluiden zijn zó sterk, dat verkoop van Macs in een dip zit: iedereen wacht op nieuwe modellen. De kans op een groots evenement waarin het een en ander wordt aangekondigd, neemt steeds verder af nu we op het einde van de maand afstevenen. Maar het kan nog altijd dat Apple de nieuwe producten aankondigt middels een persbericht.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar