Terug naar Spotify maakt persoonlijke playlist met nieuwe muziek
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Spotify maakt persoonlijke playlist met nieuwe muziek

Door Laura Grootaarts5 augustus 2016 14:352 min. leestijd0

Fervent gebruiker van Spotify? Dan heb je een ongelooflijke hoeveelheid muziek die altijd en overal toegankelijk is. Maar de kans is groot dat je vaak blijft hangen bij je eigen afspeellijsten die je tijden terug hebt aangemaakt. Binnen de kortste keren weet je niet meer welke nieuwe muziek echt even je aandacht nodig heeft en dat terwijl er dagelijks nieuwe nummers uitkomen. Spotify introduceert per vandaag een nieuwe functie die ervoor zorgt dat je op de hoogte blijft van nieuwe muziek: Release Radar.

Spotify Release Radar

Spotify Release Radar

Dankzij deze nieuwe functie hoef je niet meer zelf op zoek naar nieuwe singles. Release Radar is een playlist van twee uur die iedere vrijdag wordt geactualiseerd. Het is niet zomaar een afspeellijst met willekeurige nieuwe muziek, de lijst is op jouw muzieksmaak afgestemd. Er staan artiesten in waar je het meest naar luistert en die je volgt op Spotify én singles die Spotify speciaal voor jou is uitgezocht. Hoe meer je naar Spotify luistert, hoe beter de muziek is toegespitst op jouw persoonlijke voorkeur. (Blijkbaar luister ik nog niet voldoende naar Spotify: ze willen me Maan en OneRepublic aansmeren.)

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Voor alle platforms

Matt Ogle, producteigenaar bij Spotify, zegt het volgende over Release Radar: “Het kan lastig zijn om op de hoogte te blijven van de grote hoeveelheid aan nieuwe muziek die elke week wordt gelanceerd. Met Release Radar willen we een eenvoudige manier ontwikkelen voor muziekfans om alle interessante nieuwe releases in een playlist terug te vinden.” Je vindt de nieuwe afspeellijst nu al in de app via ‘Bladeren>Release Radar’. De nieuwe afspeellijst is overigens ook te beluisteren via andere apparaten waarop je Spotify kunt installeren, dus ook de Mac.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar