Terug naar 'Ook Spotify komt met automodus'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Ook Spotify komt met automodus'

Door Laura Grootaarts10 juli 2017 18:012 min. leestijd0

Spotify test momenteel een speciale automodus in de app, volgens gebruikers van Reddit. Dit moet er natuurlijk voor zorgen dat chauffeurs minder afgeleid worden van wat er op de weg gebeurt.

Nieuwe interface Spotify automodus

Bij sommige gebruikers van de app verscheen plotseling een icoontje in de vorm van een auto linksonder beeld. Tik je hierop, dan wordt de automodus geactiveerd. De enige werkende knoppen die dan nog overblijven, zijn die om vooruit en terug te spoelen. De knoppen zijn een stuk groter dan gewoonlijk.

Spotify automodus

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Er is ook nog een microfoon-knop waarmee je straks naar alle waarschijnlijkheid stembediening kunt activeren. Maar deze knop werkt op dit moment nog niet. Naast de nieuwe interface, heeft de autorijdmodus ook nog de mogelijkheid om nummers aan te kondigen voordat ze worden afgespeeld.

Spotify wil zoals gebruikelijk niks bevestigen over deze test. Het bedrijf zegt constant aan het testen te zijn met diverse opties, en die halen lang niet allemaal de eindstreep. De nieuwe modus wordt momenteel getest onder een beperkt aantal Android-gebruikers.

Automodus

Spotify is niet de enige die zich bezighoudt met de veiligheid van automobilisten. Apple kondigde onlangs aan dat in iOS 11 een speciale automodus zit die ervoor zorgt dat je niet gestoord wordt als je achter het stuur zit. Mensen die je proberen te bereiken, ontvangen een berichtje waarin staat dat je even niet bereikbaar bent.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar