Terug naar Sonos ondersteunt vanaf vandaag Apple Music
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Sonos ondersteunt vanaf vandaag Apple Music

Door Daan Jeuken10 februari 2016 10:292 min. leestijd0

De bètatest is afgerond, het is tijd voor het echte werk. Vanaf vandaag is Apple Music officieel beschikbaar op de systemen van Sonos. Het wachten is alleen nog even op de update De update staat nu klaar in de App Store.

Sonos

Half december ging de bètatest van start. De dienst was al vanaf het eerste moment behoorlijk compleet, al ontbrak er her en der nog wel wat functionaliteit. Die manco’s konden gebruikers doorgeven via de feedback-knop en nu, twee maanden later, zijn ook die gebreken als het goed is verholpen. Sonos en Apple hebben nauw samengewerkt aan de implementatie, hebben er allebei hun fiat aan gegeven, dus dat moet goed zitten.

Apple Music

Mensen met een of meerdere speakers van Sonos kunnen vanaf vandaag dus genieten van de volledige dienst van Apple. De iCloud-muziekbibliotheek, Voor Jou-suggesties, samengestelde radiostations, Beats 1 en topalbums uit Nieuw – ze zijn allemaal beschikbaar in de Sonos-app.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

App Store

De officiële versie van Apple Music zal waarschijnlijk via een update van de Sonos-app worden ingevoerd. Wij wachten nog op de nieuwe app, dus houd de App Store in de gaten. De update naar versie 6.2 staat nu klaar in de App Store, dus downloaden maar en streamen die Beatles!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar