Terug naar Apple brengt rode iPhone 7 (Plus) uit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple brengt rode iPhone 7 (Plus) uit

Door Laura Grootaarts21 maart 2017 13:442 min. leestijd1

Apple heeft zojuist een rode iPhone 7 geïntroduceerd. De rode iPhone valt onder de Product Red-lijn, waarmee Apple het onderzoek naar aids steunt. Zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus is in deze felrode tint verkrijgbaar. Echt een verrassing is het niet: eerder waren er ook al geruchten over een rode iPhone 7.

Eerste rode iPhone

Het is de eerste rode iPhone, maar Apple heeft wel heel veel andere producten in de kleur rood. Met de verkoop van deze Product (RED)-lijn leveren ze een bijdrage aan het wereldfonds dat AIDS bestrijdt. Behalve de kleur is er niets veranderd ten opzichte van de iPhone 7 Plus die vorig jaar verscheen.

Rode iPhone 7

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Naast de nieuwe iPhone, is ook het iPad-assortiment aangepast. Ook is er een iPhone SE aangekondigd met 128 GB opslagruimte.

Rode iPhone 7: prijzen en beschikbaarheid

Rode iPhone 7

Je kunt de nieuwe iPhones bestellen vanaf aanstaande vrijdag 24 maart, 16.01 uur ’s middags op de website van Apple. Eind maart kun je het toestel dan in huis hebben. iPhone 7 en iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition zijn verkrijgbaar met 128 GB of 256 GB vanaf € 879.

Geen keynote

Een voorjaars-event is dus achterwege gebleven, Apple heeft het gehouden bij een persbericht. Gisteren kwam er voor het eerst een bericht naar buiten dat de kans op een keynote zo goed als verkeken was. Toen maakte Apple al bekend dat de online Apple Store vandaag urenlang offline zou zijn. Dat doet Apple eigenlijk alleen als ze nieuwe producten toevoegen aan de shop.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Koos Jansen
Lezer
Koos Jansen

Wow tof! Ik vond zelf deze video op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=plZY9Gc0FLE Hij had zelf zijn iPhone rood gespoten, wat vinden jullie hiervan?