Terug naar Review: Madcoaster, een (te) gekke game
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Review: Madcoaster, een (te) gekke game

Door Redactie iCreate25 mei 2012 16:292 min. leestijd0

In Madcoaster ben je de bestuurder van een rits wagentjes op een achtbaan. Tijdens de rit probeer je muntjes en vogels te raken en ondertussen hiaten in de rails te ontwijken. De game is vermakelijk, zit goed in elkaar en ziet er ook nog eens prima uit.

Sneller

De tutorial van Madcoaster begint gezapig. Je krijgt seconden lang de tijd om wat bewegingen uit te proberen die bovendien niet eens moeilijk zijn. Aan het einde van de tutorial word je al gewaarschuwd: let op, want als je de game echt speelt gaat het een stukkie sneller. Daar is geen twijfel over mogelijk. Zodra de game begint worden we onderworpen aan een tempo waar je ‘u’ tegen zegt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Dollemansrit

De dollemansrit begint en als gamer kom je ogen te kort. Wanneer je de vogels probeert te raken vergeet je op de rails te letten, waardoor je een kapot spoor over het hoofd ziet en zonder pardon de afgrond induikt. Is daarmee het level afgelopen? Nee, zeker niet! Je wordt meteen weer op de rails gezet en hopla! de rit gaat weer verder. Pas na enkele keren doodgaan eindigt je beurt, maar kun je gelukkig meteen weer een nieuw spel starten.

Upgraden

Wat erg leuk aan de game is, is dat je je treintje kunt upgraden. Ieder level heeft een doel (bijvoorbeeld het raken van 10 vogels) en wanneer je dat doel bereikt hebt mag je aan het rad van fortuin draaien. Als je geluk hebt win je dan bijvoorbeeld een jetpack om je wagentjes een extra boost te geven. Nadeel: dan ga je nóg sneller. Nou ja, het houdt in ieder geval wel de vaart in het spel…

Download

Madcoaster is te downloaden uit de App Store voor €0,79 in de App Store voor iPhone, iPod touch en iPad als universele app.

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPod
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar