Terug naar Reparatie iPhone 4s bij Apple wordt duurder
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Reparatie iPhone 4s bij Apple wordt duurder

Door Sven Lamers17 mei 2017 11:502 min. leestijd0

Apple verhoogt de prijzen voor de reparatie van de iPhone 4s. Wil je het scherm laten vervangen of een andere reparatie laten uitvoeren, dan betaal je er nu 60 euro meer voor. De prijs steeg van 181,10 euro naar 241,10 euro. Best prijzig, als je ons vraagt. Vooral als je bedenkt dat de schermreparatie van andere iPhone-modellen minder kost (161,10 euro) en een complete display-reparatie-kit van een betrouwbare partij als iFixit voor slechts 40 euro over de toonbank gaat.

Stokoude telefoon?

Misschien denk je nu: ‘Ho, de iPhone 4s is toch ook een stokoude telefoon?’ Klopt, maar hoewel de 4s in 2011 werd geïntroduceerd, wordt deze nog steeds officieel door Apple ondersteund. In de meeste landen werd de verkoop ervan pas in het najaar van 2014 stopgezet, in India was het zelfs tot februari 2016 beschikbaar. Dus, de 4s mag dan geen iOS-updates meer krijgen, maar sommige modellen zijn misschien net pas uit de garantie.

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

Vergelijking met andere iPhones

In vergelijking met de andere iPhones is de reparatie van de 4s echter nog vrij goedkoop. Althans, als je meer wilt laten repareren dan alleen het scherm. Een ‘andere schade’ kost bij een iPhone 7 Plus bijvoorbeeld 411,10 euro, bij een 5s, 5c of 5 is dat 311,10 euro. Alleen als je alleen het scherm wilt vervangen, ben je met alle andere iPhone-modellen goedkoper uit.

prijzen reparatie iPhone

Niet de eerste keer

Het is overigens niet de eerste keer dat Apple de prijzen voor reparaties van de iPhone verhoogt. In maart had het bedrijf de prijzen voor het vervangen van een display en accu, evenals het repareren van ‘zelf veroorzaakte schade’, verhoogt.

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 4s
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar