Terug naar ‘Release iPhone 7 pas op 23 september’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Release iPhone 7 pas op 23 september’

Door Laura Grootaarts18 augustus 2016 19:022 min. leestijd0

De nieuwe iPhone 7 ligt waarschijnlijk pas op vrijdag 23 september in de schappen, meldt 9to5Mac. Dat is een week later dan tot nu toe werd aangenomen. Eerder werd steeds gedacht dat de keynote rond 7 september plaatsvindt, en daaruit volgde vrijdag 16 september als logische release-datum.

Extra personeel ingezetRelease iPhone 7

Uit de werkplanning van de Amerikaanse provider AT&T blijkt dat er op 9 en 23 september extra personeel wordt ingezet. Dat kan betekenen dat klanten op 9 september de iPhone 7 kunnen pre-orderen en dat het toestel twee weken later dan ook echt in de winkels ligt. De keynote op 7 september, dat klinkt nog steeds als een logisch verhal als we naar de pre-orderdatum kijken. Normaal duurt het dan nog een week voordat de iPhone te krijgen is. Maar blijkbaar neemt Apple dit keer wat langer de tijd.

iPhone 7 nog niet in Nederland

23 september zou de datum zijn waarop de iPhone in de eerste groep landen beschikbaar is. Daar hoort Nederland traditiegetrouw overigens niet bij. Hier moeten we over het algemeen nog één of twee weken langer wachten. Vorig jaar bijvoorbeeld, verscheen de iPhone 6s (Plus) op 25 september in Amerika en pas op 9 oktober in Nederland. Reken dus ook nu op begin oktober.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Voor de ongeduldigen onder ons: Duitsland over het algemeen wél bij de landen waar de iPhone vanaf dag één verkrijgbaar is. Je kunt dus snel even de grens oversteken om een toestel te halen. Vooral Nederlanders in de grensstreek kiezen hier vaak voor.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar