Terug naar Productie Apple Watch 2 begint binnenkort
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Productie Apple Watch 2 begint binnenkort

Door Sven Lamers14 januari 2016 11:272 min. leestijd0

De proefproductie van de Apple Watch 2 begint nog deze maand. Volgens de Taiwanese Commercial Times wil toeleverancier Quanta eind januari al de eerste modellen produceren. Verder verwacht de krant dat de Apple Watch 2 in maart wordt voorgesteld en de verkoop in april begint – dus één jaar na de introductie van het eerste model. Naast de Apple Watch wordt bij de presentatie in maart ook een 4-inch iPhone 6c verwacht.

Apple Watch Store

Nieuwe hardware

Over de hardware van de volgende Apple Watch weten we nog niet veel, maar volgens geruchten krijgt die een camera voor videobellen met FaceTime. Wij hopen daarnaast op een betere accu en een ingebouwde GPS-chip. Op dit moment heeft de Watch je iPhone nodig om je locatie bij te houden. Ten slotte achten we het als aannemelijk dat Apple de beperkte wifi-functies van het horloge gaat verbeteren.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Overigens deed het oude model het ondanks zijn beperkingen erg goed en veroverde meteen de helft van de smartwatchmarkt.

Gezondheidsspecialisten gezocht

Apple heeft de afgelopen maanden nog veel specialisten uit de gezondheidsbranche aangenomen, waaronder vooral experts in de medische biologie. Het bedrijf heeft nog meer vacatures open voor biomedische experts, bij voorkeur met ervaring op het gebied van gezondheids- en fitness-sensoren. Het is een open geheim dat Apple aan een nieuw gezondheidsproduct werkt. Dat is ‘misschien een app, misschien iets anders’, aldus Tim Cook afgelopen november.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar