Terug naar Populaire apps op de Apple Watch: zo kan het eruit zien
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Populaire apps op de Apple Watch: zo kan het eruit zien

Door Jelle Mol16 januari 2015 15:512 min. leestijd0

Nu de WatchKit beschikbaar is, zijn ontwikkelaars druk bezig met hun apps voor de Apple Watch. Een smartwatch met een priegelscherm en beperkte bedieningsmogelijkheden vraagt om een andere aanpak, dus welke mogelijkheden biedt de Watch voor apps en hoe zou dat eruit kunnen zien?

Het Amerikaanse reclamebureau Huge ging ermee aan de slag en ontwikkelde zelfbedachte (!) concepten van apps als Uber en Instagram voor de Apple Watch. Alle concepten, waaronder ook to-do-lijsten en en navigatie vind je bij Fast Company.

Uber

Apple Watch UberDe app voor Uber zou voornamelijk geschikt zijn om met spraakcommando’s een taxi op te vragen. Vervolgens kan via de kaart bijgehouden worden waar de taxi zich bevindt en kunnen berichten van de chauffeur getoond worden op de Watch.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Instagram

Apple Watch InstagramInstagram omvat natuurlijk de foto’s en notificaties van eventuele interacties. De gebruiker kan door foto’s heen scrollen met de digitale kroon aan de zijkant van de Watch.

The New York Times

Apple Watch NY TimesBehalve nieuwsberichten is de app van een medium als The New York Times ook bij uitstek geschikt voor live-verslagen. Als voorbeeld geeft Huge de verkiezingen in de VS.

Chase (bank)

Apple Watch bank appOnline bankieren is al gemakkelijk, maar kan nog sneller met een smartwatch. Een app op de Apple Watch zou bij uitstek geschikt zijn om snel je saldo te controleren en geld over te maken. En uiteraard is er ondersteuning voor Apple Pay.

Afbeeldingen: Jocelyn Song bij Huge, via Fast Company.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Jelle Mol

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar