Terug naar 'Onderdelen iPhone 8 gelekt'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Onderdelen iPhone 8 gelekt'

Door Laura Grootaarts13 juni 2017 11:182 min. leestijd0

Er is al heel wat uitgelekt over de iPhone 8. Tekeningen, hoesjes, dummy’s. Het kon ook eigenlijk niet meer langer uitblijven, nu zijn er voor het eerst foto’s van de onderdelen van de iPhone 8 gelekt.

Voor- en achterkant iPhone 8

Onderdelen iPhone 8

Op de eerste foto zien we de voor- en achterkant van de iPhone 8, plus de verticale dubbele camera. Zoals je ziet, bestaat de voorkant straks voor het overgrote deel uit scherm, met een dun randje eromheen. Aan de bovenkant is het randje iets verdikt: hierin zou plaats zijn voor de selfie-camera en microfoon-speaker. Deze onderdelen worden dus niet achter het glas geplaatst. Dit gebeurt waarschijnlijk wel met de thuisknop en Touch ID – er is hiervan in ieder geval geen spoor te bekennen op het paneel dat de achterzijde van de iPhone vormt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iPhone 7s en 7s Plus

Onderdelen iPhone 8 en iPhone 7s

Naast de iPhone 8 verwachten we dit jaar ook nog een reguliere opvolger van de iPhone 7 (Plus), namelijk de iPhone 7s (Plus). Zo’n s-update is over het algemeen niet echt heel spannend en het is dus geen wonder dat de iPhone 8 met alle eer strijkt. Maar op de opgedoken foto vangen we ook een glimp op van de iPhone 7 s (Plus): hierboven zie je onderdelen van de 7s en de 7s Plus naast die van de iPhone 8. Alle drie de behuizingen die we hier zien, zouden gemaakt zijn van glas. Dat is nodig om ze draadloos te kunnen opladen, iets waar al langer over gespeculeerd wordt.

Herkomst foto’s

De gelekte foto’s hebben veel gelijkenissen met een iPhone 8-concept dat vorige week verscheen. De twee foto’s zijn opgedoken via een bericht op Reddit. Degene die het bericht naar buiten bracht, zegt ze te hebben gekregen van ‘een vriend uit de industrie’. De herkomst van deze foto’s is dus nogal dubieus, dus of ze authentiek zijn dat is nog maar de vraag. Vermoedelijk horen we in september meer.

Lees ook ons iPhone 8 dossier.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 8
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar