Terug naar Definitief: iconische Nokia 3310 maakt comeback
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Definitief: iconische Nokia 3310 maakt comeback

Door Koen van Ekeren27 februari 2017 14:012 min. leestijd0

“There is one more thing!” Geheel in Apple-stijl kondigde Nokia zondag in Barcelona de wedergeboorte van het onverwoestbare parel uit het jaar 2000 aan. De legendarische Nokia 3310 keert terug!Nokia 3310

22 uur bellen

De geruchten blijken dus te kloppen – De Nokia 3310, één van de populairste telefoons ooit – komt weer op de markt. Dit maakte het Finse elektronicabedrijf zondag bekend op het Mobile World Congress in Barcelona.

Nokia giet het iconische toestel in een nieuw jasje, dat opnieuw excelleert in extreem lange accutijden. Je kunt er liefst 22 uur mee bellen en stand-by gaat de ‘dumbphone’ zelfs een maand mee. Ook kun je er een vernieuwde versie van het legendarische spelletje Snake op spelen. De telefoon lijkt dus niets van de charmes van het origineel te hebben verloren.

Nokia 3310 blijft nostalgisch

Verder gaat de 3310 met de moderne tijd mee. Alhoewel, modern? Met het toestel ben je in staat om op internet te surfen, maar dat gaat via 2G-netwerken. Ook is de nieuwe versie voorzien van een bescheiden camera, die 2 megapixel foto’s maakt. Kortom: de Nokia 3310 blijft heerlijk nostalgisch.

De telefoon beschikt verder over een ingebouwde FM-radio en een mp3-speler. Ook heeft het toestel een niet al te imponerende opslag van 16 (!) MB. In het tweede kwartaal van 2017 is de Nokia 3310 – verkrijgbaar in vier kleuren – te koop voor slechts 49 euro.

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar