Terug naar Nog meer Black Friday-aanbiedingen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nog meer Black Friday-aanbiedingen

Door Redactie iCreate25 november 2011 15:002 min. leestijd0

Mocht het je toevallig ontgaan zijn, het is Black Friday. De dag na Thanksgiving waarop de Amerikanen er massaal op uit trekken om inkopen te doen voor de aankomende feestdagen. Het is daarom niet verwonderlijk dat Apple als Amerikaanse firma elk jaar op Black Friday gedurende 24 uur op veel producten korting geeft, variërend van een paar euro tot meer dan honderd euro.

Cyber Monday

Apple is echter niet de enige, ook andere leveranciers maken gebruik van de mogelijkheid om één of meer producten gedurende één dag met korting aan te bieden. Sommige van deze bedrijven nemen het minder nauw met Zwarte Vrijdag en bieden zelfs drie dagen korting aan: van Black Friday tot Cyber Monday. Handig als je er morgen pas achter komt dat je Black Friday hebt gemist.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

We noemen hier twee voorbeelden, maar met een beetje googlen vind je er natuurlijk nog wel meer:

Equinux

Ben je nog op zoek naar Mac-software (of -hardware) op het gebied van Lifestyle, Mail en Media, dan ben je deze dagen bij Equinux aan het goede adres. Tot 28 november bieden ze namelijk 50% korting aan op alle producten in hun assortiment. Het kan de moeite waard zijn om hier even te kijken of er wat leuks bij zit.

Amazon

Dit bedrijf heeft geen vestiging in Nederland, wel in onder andere Duitsland en Engeland, die beide ook aan Nederlandse gebruikers leveren. Bij Amazon kun je een ongekend aantal producten in allerlei categorieën met variabele kortingen aanschaffen. Kijk gewoon voor Black Friday-aanbiedingen op Amazon.co.uk en doe als Sinterklaas of als Kerstman je voordeel met de vele aanbiedingen. Black Friday gemist, kijk op Amazon.de voor de Cyber Monday-aanbiedingen die van 28 tot 30 november worden aangeboden.

Heb jij vandaag al een fantastische aankoop met Black Friday-korting gedaan of ben je van plan dit nog te gaan doen?

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar