Terug naar Nintendo’s Animal Crossing: Pocket Camp verschijnt 22 november (update)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nintendo’s Animal Crossing: Pocket Camp verschijnt 22 november (update)

Door Laura Grootaarts21 november 2017 10:012 min. leestijd0

Update: de game staat helemaal onverwacht nu al in de App Store. Downloaden maar!

Morgen is het zover: dan kun je Animal Crossing: Pocket Camp downloaden in de App Store. Dit maakte Nintendo gisteren bekend via Twitter.

Animal Crossing: Pocket Camp

De Animal Crossing-reeks gaat al jaren mee op diverse Nintendo-consoles en komt nu dus voor het eerst naar de iPhone en andere smartphones. Het is de derde echte smartphone-game van Nintendo. Eerder verschenen Super Mario Run en Fire Emblem Heroes. Animal Crossing had eigenlijk dit voorjaar al klaar moeten zijn.

Animal Crossing: Pocket Camp

Gewoonlijk verhuis je in het spel naar een stadje dat bevolkt is door schattige dieren, maar dit keer is het spel gesitueerd op een camping. De kern is nog steeds onveranderd: richt je camping en je camper leuk mogelijk in om de allerlei vreemde vogels naar je dorp te lokken. Om de meubels en accessoires aan te kunnen schaffen, moet je opdrachten van je dorpsbewoners uitvoeren. En geloof ons: je wilt alle items die je kunt verzamelen ook daadwerkelijk hebben.

De charme van het spel is dat het parallel loopt met de echte tijd. Is het hier ochtend, dan is dat ook in het spel het geval. Lente? De camping staat vol roze bloesembomen. En vieren we hier kerst, dan doen ze dat in Animal Crossing ook. Je kunt rondom zulke evenementen weer aparte items sparen die passen bij de tijd van het jaar.

Animal Crossing: Pocket Camp downloaden

Animal Crossing: Pocket Camp is vanaf morgen te downloaden. Het is gratis, maar om het spelverloop te versnellen, kun je Leaf Tickets kopen. Maar de game is ook zonder in-app aankomen nog prima te spelen. Hieronder zie je alvast een korte preview van het spel.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar