Terug naar Nieuwe versies macOS, watchOS en tvOS nú te downloaden
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe versies macOS, watchOS en tvOS nú te downloaden

Door Laura Grootaarts16 mei 2017 13:432 min. leestijd0

Het is weer tijd om zo’n beetje ieder Apple-apparaat dat je in huis hebt, te updaten. Eerder meldden we al dat Apple iOS 10.3.2 heeft uitgebracht. Maar ook voor de Mac, Apple TV en de Apple Watch staan er nieuwe versies van de besturingssystemen voor je klaar.

macOS 10.12.5

Voor de Mac staat macOS 10.12.5 voor je klaar. Deze nieuwe versie van het besturingssysteem bevat geen opmerkelijke nieuwe functies. Dit in tegenstelling tot macOS 10.12.4, waarmee Night Shift werd geïntroduceerd. Wel worden er een paar vervelende foutjes uit de wereld geholpen, Apple noemt de volgende punten:

Deze update:

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

  • Verhelpt een probleem met haperende audio bij afspelen via een USB-koptelefoon.
  • Verbetert de compatibiliteit van de Mac App Store met toekomstige software-updates.
  • Voegt ondersteuning toe voor installatie zonder media van Windows 10 Creators Update onder Boot Camp.

Wil je macOS Sierra 10.12.5 downloaden? De update is gratis te verkrijgen in de Mac App Store en staat op het tabblad ‘Uitgelicht’.

watchOS 3.2.2

Apple Watch

Ben je de trotse eigenaar van een Apple Watch, dan kun je daarop watchOS 3.2.2 installeren. Ook deze update heeft niet meer te bieden dan verbeteringen en probleemoplossingen, onder meer voor wat betreft de beveiliging van het horloge. Om de update te downloaden open je op je iPhone de Watch-app en open je het paneel ‘Mijn Watch’. Via ‘Algemeen>Software-update’ kun je de installatie starten.

tvOS 10.2.1

Heb je ten slotte een Apple TV van de vierde generatie (oftewel een nieuwe Apple TV)? Dan staat tvOS 10.2.1 voor je klaar. En het wordt een beetje een saai verhaal op deze manier, maar ook deze update biedt geen nieuwe functies. Ook hier gaat het om relatief kleine probleemoplossingen. De software bijwerken? Ga op je Apple TV naar ‘Instellingen>Systeem>Software-updates>Werk software bij’.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

Praat mee!

avatar