Terug naar Bekijk de nieuwe trailer van Pixar-film Finding Dory
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Bekijk de nieuwe trailer van Pixar-film Finding Dory

Door Laura Grootaarts2 maart 2016 16:562 min. leestijd0

De nieuwe trailer van Pixars Finding Dory is sinds vandaag te zien! Het is het langverwachte vervolg op Finding Nemo uit 2003, wat misschien wel de bekendste animatiefilm aller tijden is. In Finding Dory gaat het chaotische blauwe visje Dory op zoek naar haar familie. Ze krijgt hierbij hulp van oude bekenden als Nemo en Marlin, maar er komen ook een hoop nieuwe zeebeesten voorbij. Het klinkt als een herhaling van Finding Nemo, maar ja, waarom zou je een succesverhaal veranderen?

Finding Dory draait vanaf 28 juni in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder alvast de trailer.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Finding Dory: gemaakt door Pixar

Finding Dory  is een film van animatiestudio Pixar, en dat bedrijf heeft meer te maken met Apple dan je misschien denkt. Steve Jobs kennen we natuurlijk allemaal als CEO van Apple, maar hij heeft ook een groot aandeel gehad in het succes van Pixar.

Toen Jobs halverwege de jaren tachtig wegging bij Apple, kocht hij het bedrijf voor 5 miljoen dollar. Toen heette het nog Graphics Group en hield het zich bezig met de verkoop van een computer, maar dat ging niet al te best. Een filmpje dat met die computer gemaakt werd echter, wist wel de aandacht te trekken. De rest is geschiedenis. In 2006 kocht Disney Pixar voor 7,4 miljard dollar. Zo werd Jobs aandeelhouder van Disney. In sommige Pixar-films zitten Apple-producten verstopt. Misschien komen we in Finding Dory dan eindelijk een nieuwe waterdichte iPhone tegen?

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar