Terug naar Zijn dit de nieuwe oordopjes van de iPhone 7?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Zijn dit de nieuwe oordopjes van de iPhone 7?

Door Laura Grootaarts30 juni 2016 12:122 min. leestijd0

De iPhone 7 wordt misschien de eerste iPhone ooit zónder de reguliere 3,5mm-aansluiting voor de koptelefoon. Maar hoe zit het dan met de oordopjes van de iPhone 7? Mogelijk gaat Apple EarPods leveren die werken via de Lightning-poort. Op de Chinese social media-site Weibo (via AppleInsider) zijn foto’s verschenen van hoe dat eruit zou kunnen zien.

Geloofwaardigheid

iPhone 7 EarPods

Over de authenticiteit van de bovenstaande foto valt op zijn zachtst gezegd te twijfelen. Zo ziet het Lightning-plugje er veel plomper uit dan we van Apple gewend zijn en wat er op de foto rechts precies gebeurt is ook niet helemaal helder. Maar de foto’s geven in ieder geval een indruk van hoe Lightning-oordopjes eruit zouden kunnen zien. Het is overigens helemaal niet zeker of Apple voor deze oplossing kiest. Eerder werd nog beweerd dat Apple gewone EarPods levert bij de iPhone 7 en dat je er een adaptertje bij krijgt. Dat kun je dan ook gebruiken voor je eigen koptelefoon.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

iPhone 7 zonder normale koptelefoonaansluiting

Al tijden gaan er geruchten over het verdwijnen van de reguliere koptelefoonaansluiting. Apple zou verschillende redenen hebben voor deze opmerkelijke keuze. Zo zou het achterwege laten van deze poort nodig zijn om de iPhone nóg een millimetertje dunner te maken dan nu het geval is. Mogelijk is de ruimte die hiermee ontstaat nodig voor een extra speaker. Ook geruchten over waterdichtheid van de nieuwe iPhone 7 krijgen een nieuwe impuls. We wachten het rustig even af: in september horen we er meer over.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar