Terug naar Netflix wereldwijd beschikbaar — bijna dan
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Netflix wereldwijd beschikbaar — bijna dan

Door Laura Grootaarts7 januari 2016 17:172 min. leestijd0

Netflix is vanaf deze week wereldwijd beschikbaar, een paar landen uitgezonderd. De streamingsdienst voor films, series en documentaires is gelanceerd in 130 nieuwe landen, waarmee het aantal landen waarin je naar Netflix kunt kijken in een klap stijgt naar 190. Dit heeft CEO Reed Hastings bekendgemaakt tijdens de technologie-beurs CES in Las Vegas.

Alleen Netflix Originals

In de 130 nieuwe landen waarin Netflix beschikbaar is, hebben kijkers geen toegang tot het volledige aanbod. Abonnees in deze landen moeten het doen met de Netflix Originals, dat zijn de series, documentaires die door Netflix zelf geproduceerd zijn. Daar zitten titels bij als Jessica Jones, Making a Murderer en Orange is the New Black, dus dat is al met al toch behoorlijk de moeite waard.

Netflix is bovendien flink bezig met nieuwe producties om toe te voegen aan de catalogus, er zit voor dit jaar nog heel wat in de pijplijn. Zo worden er ruim 30 series verwacht en meer dan 20 films en documentaires.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Jessica Jones op Netflix

Sommige landen uitgezonderd

Netflix kun je nu dus overal te wereld zien, bijna dan. Want in een paar landen krijgt de streamingdienst geen voet aan de grond. Welke landen dat zijn, laat zich bijna raden. Het gaat om China bijvoorbeeld, hoewel Netflix toch nog de mogelijkheden onderzoekt om ook daar live te gaan. Maar ook in Noord-Korea, de Krim en Syrië is Netflix nog steeds niet te zien.

In Nederland werd Netflix geïntroduceerd in 2013. Inmiddels is het aantal abonnees hier opgelopen tot 1,3 miljoen. Grote kans dus dat ook jij zo nu en dan naar Netflix kijkt. Welke Netflix-productie is jouw favoriet?

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar