Terug naar Microsoft brengt eigen ‘Kin’-telefoons uit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Microsoft brengt eigen ‘Kin’-telefoons uit

Door Redactie iCreate13 april 2010 11:102 min. leestijd4

Apple’s doordenderende winsttrein genaamd ‘iPhone’ zal Microsoft niet zijn ontgaan. Gisteravond verkondigde Microsoft niet langer langs de zijlijn te blijven staan, ze lanceren binnenkort twee telefoons onder hun eigen naam. De speeltjes beschikken over een touchscreen en luisteren naar de namen ‘Kin One’ en ‘Kin Two’.

Microsoft Kin One

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

• Actie loopt t/m 2 april
• Zowel online als in de Amac winkels

De Kin One oogt vierkant, totdat je het toetsenbord uitschuift. Het scherm meet 2,6-inch en heeft een resolutie van 320 bij 240 pixels. De camera registreert 5 megapixels en legt video vast in standaard resolutie. De vormgeving van de Kin Two is iets minder gedurft, maar de telefoon pakt uit met betere specificaties. Het scherm is breder en telt 480 bij 320 pixels op 3,4-inch. De camera heeft 8 megapixels en filmt in HD. Beide telefoons beschikken over Bluetooth en Wifi b/g.

Microsoft Kin Two

Microsoft bestempelt de ‘Kins’ (of is het meervoud ‘Kinnen’?) als ‘Social Networking’-telefoons:

“Alles wat in jouw wereld gebeurt kun je op een simpele en unieke manier delen met Kin. Het brengt iedereen die je kent samen. Je beste vrienden verschijnen direct achter het ‘home’-scherm. Dit is geen verzameling statische iconen, het is een persoonlijk magazine met je favoriete websites en de laatste updates van Facebook, MySpace en Twitter.”

Dit is wat de doelgroep wilt, Microsoft heeft het ze zelf gevraagd. Vragen naar de wensen van je doelgroep is geen normale gang van zaken,  het staat zelfs haaks op de aanpak van Apple. Steve Jobs vraagt niet wat mensen willen hebben, hij vertelt het ze. Wellicht loopt Microsoft hierdoor achter de feiten aan.  Maar dat mag het grote publiek bepalen als de telefoons daadwerkelijk in de winkel liggen.

Over een Nederlandse lancering is nog niets bekend. In mei worden de telefoons in de Verenigde Staten uitgebracht. In het najaar volgen Duitsland, Italie, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. De definitieve verkoopprijzen moeten nog bekend worden gemaakt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

4
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Paul Jansen
Lezer
Paul Jansen

Laat ze Europa maar overslaan! Ik heb niet het idee dat iemand er hier op zit te wachten. Of zouden ze in Amerika deze lelijke toestellen wel mooi vinden? Wat een flop!

Dick
Lezer
Dick

Als het over looks hebt, vind ik de Microsoft Kin Two nog oke. Maar de Kin One is echt te lelijk!!

Franki
Lezer
Franki

Kleine correctie, Steve vertelt je niet wat je wilt, Steve laat je zien wat je wilt. En vervolgens wil jij het hebben. En ik ook.

Ravi
Lezer
Ravi

Het is weer tijd voor een flauw grapje. Ik heb al een kin en heb zeker geen behoefte aan een van deze twee.