Terug naar Mailen met Steve
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Mailen met Steve

Door Redactie iCreate1 maart 2010 18:532 min. leestijd0

Mailen met Steve Jobs, wie had gedacht dat het zo simpel kan zijn. Zet je vraag in een mailtje en stuur deze naar het meest voor de hand liggende e-mailadres: sjobs@apple.com.

Mike van Macsoda vreesde voor de toekomst van Final Cut Pro, want er waren veertig ontwikkelaars ontslagen, en hij stuurde Jobs een mailtje. Het antwoord van Steve was, zoals verwacht, kort en bondig: “No worries. FCP is alive and well”

Het kan toch niet zo simpel zijn? Het e-mailadres van Steve Jobs wordt toch overspoeld met spam, domme vragen en liefdesbrieven? Blijkbaar worden de nuttige mailtjes eruit gevist, doorgespeeld en beantwoord. Dit verbaast me.

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

• Actie loopt t/m 2 april
• Zowel online als in de Amac winkels

Laten we de proef op de som nemen! Ik stuur Steve een vraag in de hoop een antwoord te krijgen. Nogmaals, ik kan me niet voorstellen dat mijn mailtje gaat overleven in zo’n bekende mailbox.

Ik hoop mijn hoofd boven het maaiveld uit te steken met een zinnige vraag, een vraag die Steve Jobs-waardig is. Daarom vraag ik Steve, kort en bondig, naar zijn doel in het leven. Ik weet het, dit is een zweverige vraag, maar een pientere vent als Steve heeft hier vast over nagedacht. Hopelijk wil hij het antwoord met ons delen. Nu maar afwachten, ik houd jullie op de hoogte.

Weet jij een betere vraag, probeer het dan zelf: sjobs@apple.com

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar