Terug naar macOS 10.12.2 verbetert batterijduur op MacBook Pro
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

macOS 10.12.2 verbetert batterijduur op MacBook Pro

Door Sven Lamers15 december 2016 11:052 min. leestijd0

Volgens eerste reacties van gebruikers verbetert de update 10.12.2 voor macOS Sierra de batterijtijd van de nieuwe MacBook Pro’s enorm. Afgelopen week waren een hoop klachten verschenen waarin gezegd werd dat de MacBook Pro vrijwel nooit de geadverteerde tien uur accutijd zou halen en vaak al na vier uur de geest geeft. In onze eigen tests konden we dit tot nu toe niet helemaal bevestigen, maar het is mooi om te zien dat Apple het probleem aangaat.

Bulb MacBook Pro

Resterende batterijtijd verdwenen

In eerste instantie waren mensen niet zo blij met de update omdat Apple de weergave van de resterende batterijtijd had verwijderd. Pas iets later ontdekten gebruikers dat hun MacBook Pro ineens veel langer meeging op een acculading. Na een controle met het battetrij-programma coconutBattery lijkt het erop dat de MacBooks nu echt minder watt verbruiken. Een gebruiker op het forum van MacRumors meldt dat hij vóór de update nooit minder dan 6 watt verbruikte. Ná de update daalde het verbruik naar constant onder 4 watt.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Officiële tijden

Apple adverteert zelf met een batterijtijd van 10 uur. Op de pagina met de specificaties heeft Apple het over 10 uur browsen via wifi en 10 uur een film kijken in iTunes. Op stand-by moet de MacBook Pro het zelfs 30 dagen volhouden.

Aan The Loop liet Apple weten dat het na de release van macOS 10.12.2 achter de geadverteerde waarden staat. Er werden veel tests gedaan om ervoor te zorgen dat de schattingen nu ook echt overeenkomen met de werkelijkheid.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar