Terug naar ‘Registratie verraadt nieuwe Macs, iPads en Magic Keyboard’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Registratie verraadt nieuwe Macs, iPads en Magic Keyboard’

Door Laura Grootaarts2 juni 2017 09:332 min. leestijd0

Apple’s WWDC is gewoonlijk een software-feestje, maar de kans dat er aanstaande maandag ook nieuwe hardware op het programma staat, is aanzienlijk. De laatste stand van zaken: een aantal van de mogelijke nieuwe producten blijkt al geregistreerd te zijn.

De productregistraties zijn vastgelegd in het Russisch, zo ontdekte het Franse Consomac. In landen die vallen onder de Eurasian Economic Union zijn bedrijven verplicht om elektronische apparatuur op deze manier te registreren. Op deze manier lekten bij vorige keynote ook al allerlei informatie uit die uiteindelijk inderdaad bleek te kloppen. Wat is er dit keer uitgelekt?

Nieuwe Macs en iPads

Wat niet eens meer echt als een verrassing komt, is de registratie van nieuwe Macs en iPads. In de registratie zijn vijf nieuwe Mac-modellen vastgelegd. Uit de documenten valt niet goed af te leiden welke Macs precies een update gaan krijgen. Eerder deze week waren er nog geruchten over een update van de MacBook Pro.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

10,5-inch iPad Pro render

Daarnaast heeft Apple gevraagd om vier nieuwe iPads vast te leggen. Dat lijkt meer dan wat het daadwerkelijk is, want er wordt onderscheid gemaakt tussen modellen met en zonder 4G. Waarschijnlijk gaat het dus om twee modellen die met en zonder mobiel internet verkrijgbaar zijn. In de eerste plaats wordt de 12,9-inch iPad Pro vernieuwd. Daarnaast verwachten we een nieuw formaat iPad: een 10,5-inch model met veel smallere randen dan we gewend zijn.

Nieuw Magic Keyboard

De opmerkelijkste registratie betreft een nieuw toetsenbord: een Magic Keyboard. Hier hebben we tot nu toe weinig over gehoord. Het zou mooi zijn als er een los toetsenbord komt met daarop een Touch Bar en daarmee samenhangend, Touch ID. Tot nu toe is zo’n toetsenbord nog alleen maar geïntegreerd op de MacBook Pro 2016. Een gebruiker van Reddit maakte vorig jaar al wel een impressie hiervan:

Toetsenbord met touch bar

Aanstaande maandag 5 juni vindt de keynote van Apple plaats en maken we kennis met de nieuwe hardware en software. Meld je aan voor de nieuwsbrief om na afloop van de keynote direct te lezen wat er allemaal gepresenteerd is.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar