Terug naar Levensgroot videobellen met iPad 2
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Levensgroot videobellen met iPad 2

Door Redactie iCreate16 maart 2011 09:541 min. leestijd0

Videobellen met FaceTime wordt op de iPad 2 extra leuk, want je kunt de iPad 2 aansluiten op je televisie en het videogesprek op groot formaat afspelen zodat vrienden of familie mee kunnen kijken. Ontdekt en getest door The Unofficial Apple weblog.

Synchrone weergave
Dit handige foefje is te danken aan een nieuwe iPad 2-functie: Synchrone weergave. Apple omschrijft de functie als volgt:

‘Synchrone weergave is nieuw voor iPad en voor elke app, webpagina, presentatie, video, film of foto die je aan een groot publiek wilt tonen. Wanneer je de digitale AV-adapter of dockconnector-naar-VGA-adapter van Apple (afzonderlijk verkrijgbaar) aansluit, verandert je HD-televisie of projector in een grote versie van je iPad. Eén stekker is alles wat je nodig hebt.’

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Synchrone weergave werkt alleen met de iPad 2. Het stekkertje dat je nodig hebt, kost € 29 of € 39. Apple levert voor € 29 de dockconnector-naar-VGA-adapter en de digitale AV-adapter (HDMI-adapter) kost € 39. Let wel: dit zijn verloopstekkers (adapters), een VGA- of HDMI-kabel om de adapter met de televisie te verbinden komt er nog bij.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar