Terug naar Kuren T-Mobile-netwerk veroorzaakt door iPhone
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Kuren T-Mobile-netwerk veroorzaakt door iPhone

Door Redactie iCreate27 mei 2010 10:291 min. leestijd0

Voor veel T-Mobile-klanten is mobiel bellen sinds vanochtend een ramp. Gesprekken vallen weg of kunnen zelfs niet tot stand worden gebracht. Volgens ISPam.nl is de ellende in en om Rotterdam het grootst. De kuren met het netwerk doen zich echter in het hele land voor, vertelt T-Mobile-woordvoerder Hennie van der Heiden aan de telefoon. Dit bleek in de praktijk toen datzelfde gesprek met de woorvoerder, van vaste telefoon naar mobiel, wegviel.

Aangezien T-Mobile als enige provider de iPhone aan mag bieden op de reguliere markt,  zullen veel iPhone-gebruikers deze netwerkproblemen ook ondervinden. Sterker nog, waarschijnlijk zijn deze slachtoffers ook de veroorzakers van dit netwerk-probleem! Volgens T-Mobile stijgt de vraag naar capaciteit te snel, ze kunnen het niet bijhouden. De iPhoners worden hiervoor boos aangekeken; zij internetten 40 keer vaker dan de gemiddelde smartphone-gebruiker.

T-Mobile wijst natuurlijk niet de beschuldigende vinger naar de iPhone-gebruikers. Ze zijn zich ervan bewust dat er meer zendmasten geplaatst moeten worden. Deze klus is in Amsterdam net afgerond, Rotterdam is deze zomer aan de beurt, de rest van Nederland volgt later in het jaar.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar