Terug naar KPN biedt hoofdredacteur iCreate een iPhone 4G
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

KPN biedt hoofdredacteur iCreate een iPhone 4G

Door Redactie iCreate3 maart 2010 16:161 min. leestijd6

Na zes jaar trouw klant wordt Bas Hollander, hoofdredacteur van iCreate Magazine, door KPN gebeld met een wel heel uniek aanbod:

Op de vraag of hij zijn abonnement wil verlengen en een nieuwe telefoon wil ontvangen reageert Bas instemmend, maar dat moet dan wel een nieuwe iPhone zijn. De medewerker van KPN biedt een verrassende oplossing: een overbruggingabonnement van zes maanden, gevolgd door een nieuw abonnement met een iPhone 4G. Jawel, een iPhone 4G.

Een iPhone 4G, dat is nog eens een fantastisch aanbod! En het is een doelbewust aanbod, de medewerker van KPN biedt het overbruggingsabonnement aan omdat de iPhone 4G binnen zes maanden zal verschijnen. Het is inderdaad waarschijnlijk dat er binnen een half jaar een nieuwe iPhone zal verschijnen, maar aangezien KPN deze toezegging doet, weet het bedrijf blijkbaar meer dan de rest van de wereld.

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS Sonoma.

Heeft KPN over twee interessante onderwerpen zijn mond voorbij gepraat? Niet alleen is bij deze de komst van de iPhone 4G in de aankomende zes maanden bevestigd, KPN zal de volgende generatie iPhone blijkbaar dus ook actief gaan verkopen. Dit zou wel verklaren waarom T-Mobile de afgelopen maand tot vervelens toe nieuwe abonnees aan zich probeerde te binden.

Bereid je Mac voor op macOS 14

Bereid je Mac voor op macOS 14

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS 14

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 4
Bekijk dit dossier

6
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Arch
Lezer
Arch

Dit is nog eens goed nieuws! Mijn abonnement bij Hi zal over over een half jaartje ook afgelopen zijn en ik hoopte al dat er voor die tijd een iPhone 4G aangekondigd zou zijn. KPN mag mij zeker bellen met zo’n aanbod, zeg ik meteen ja 😀 Nu afwachten wat er zoal nieuw is aan de 4G.

Ravi
Lezer
Ravi

Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe iPhone (vierde generatie). Helaas is er vrijwel niks bekend over de uiteindelijke nieuwe mogelijkheden van dit hoogstwaarschijnlijk magische apparaat. Eindelijk multitasken op de iPhone en misschien ook eindelijk genieten van videocalls. Ik ben eigenlijk gewoon benieuwd naar de nieuwe iPhone OS… want zo te zien slaat Microsoft ook eindelijk in de goede richting met Windows Phone 7.

michel
Lezer
michel

KPN mag me vandaag bellen maar moet nog tot december wachten, en of KPN echt de iPhone officieel in Nederland zal verkopen is ook nog een gerucht.

Emma
Lezer
Emma

Ik heb al veel vaker eerder gehoort dat KPN iPhones gaat verkopen.

Thomas Rolink
Lezer
Thomas Rolink

Laat KPN het maar aanbieden met goed internet pakket erbij. Want altijd 3G internet kan T-mobile (nog) niet garanderen + normaal tel. bereik. Ik ga gelijk over.

Emil
Lezer
Emil

Geruchten zijn waar… zojuist een KPN manager gesproken! Medio Juli 2010 komt KPN met de iPhone 4G!

Woehoew!