Terug naar Jailbreak voor iOS 9 nu beschikbaar
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Jailbreak voor iOS 9 nu beschikbaar

Door Sven Lamers14 oktober 2015 12:042 min. leestijd0

Pangu heeft vandaag de eerste jailbreak voor iOS 9 uitgebracht. Deze kan op elke iPhone, iPad of iPod touch geïnstalleerd worden – dus ook de nieuwe iPhone 6s en 6s Plus – en werkt voor alle versies van iOS 9 (iOS 9.0, iOS 9.0.1 en iOS 9.0.2). Met een gejailbreakt iOS-apparaat is het mogelijk om gemakkelijk software buiten de App Store om te installeren.

IOS 9 jailbreak

iOS 9 jailbreaken

De jailbreak is gratis te downloaden, maar op dit moment is er alleen een Windows-versie beschikbaar. In de toekomst komt waarschijnlijk ook een Mac-versie, maar die is vooralsnog nog niet aangekondigd.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Zoals bij eerdere jailbreaks moet je op een aantal dingen letten bij de installatie. Pangu adviseert om ‘Zoek mijn iPhone’ en de toegangscode uit te schakelen. Dit maakt het waarschijnlijker dat de jailbreak succesvol verloopt. Mogelijk krijg je ook problemen als je een vorige iOS-update ‘over-the-air’ hebt uitgevoerd (dus op het apparaat zelf, zonder iTunes). Voor het geval dat de iOS 9-jailbreak dan continu vastloopt, moet je de iPhone-firmware eerst via iTunes herstellen en dan pas de jailbreak starten. Op de site van Pangu vind je nog meer uitleg over de jailbreak.

Gevolgen

Mocht je aan de slag gaan, dan is het belangrijk om te beseffen dat een jailbreak gevolgen kan hebben voor de stabiliteit, beveiliging en batterijduur van je iPhone, iPad of iPod touch. Wil je aanspraak maken op de ondersteuning van Apple, dan zul je eerst je apparaat moeten herstellen naar de reguliere versie van iOS.

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar