Terug naar iPhone SE duikt op in video en op foto's
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone SE duikt op in video en op foto's

Door Laura Grootaarts15 maart 2016 10:032 min. leestijd0

We verwachten dat Apple volgende week tijdens de keynote voor de dag komt met een nieuwe 4-inch iPhone, de iPhone SE of 5se. Maar in China – waar anders – is de nieuwe iPhone al gesignaleerd. Kijk maar eens naar de onderstaande video die is opgenomen in de Chinese ‘Silicon Valley of Hardware’, Huaqianbei Shenzhen. Daar tovert een verkoper de nieuwe iPhone zomaar voor de dag. We serveren je deze video overigens wel met een vaatje zout.

Ook ander beeldmateriaal van de iPhone SE

Degene die de bovenstaande video heeft gedeeld via zijn YouTube-kanaal, heeft trouwens ook een aantal foto’s in de wereld geholpen van het nieuwe toestel met daarnaast een aantal oudere iPhones. In de video en op de foto’s zien we een iPhone die erg veel lijkt op de iPhone 6 of 6s, met afgeronde hoeken en een subtiele camerabult. Ook de volumeknoppen zien er herkenbaar uit. Maar hij is een stuk kleiner en heeft ongeveer het formaat van de iPhone 5.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

iPhone SEiPhone SEWat verder opvallend is aan het beeldmateriaal, is de kleur van de iPhone SE. Eerder werd gedacht dat SE straks verkrijgbaar is in barbieroze. Zo gek lijkt het niet te worden, maar de iPhone SE heeft wel een iets ander tint dan het bescheiden roségoud van de iPhone 6s (Plus).

Nog een weekje geduld

Van de iPhone SE verwachten we verder dat je er Live Photos mee kunt maken, dat hij is voorzien van een thuisknop met de snelle versie van Touch ID en dat hij beschikt over een A9-processor. Vind je 3D Touch interessant, dan heb je pech want die functie blijft vooralsnog voorbehouden aan de iPhone 6s (Plus). Volgende week maandag heeft Apple een keynote georganiseerd waarbij allerlei nieuwe producten en diensten van Apple in de schijnwerpers staan. Naast de iPhone SE verwachten we onder meer een kleinere versie van de iPad Pro.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar