Terug naar iPhone 8 mockup: is dit het definitieve ontwerp?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 8 mockup: is dit het definitieve ontwerp?

Door Laura Grootaarts19 mei 2017 12:032 min. leestijd0

De iPhone 7 lijkt verdacht veel op zijn voorganger, de iPhone 6s. En die is op zijn beurt maar weer met moeite te onderscheiden van de iPhone 6. Dit jaar verwachten we toch echt iets nieuws van Apple. Een nieuwe mock-up laat zien dat de iPhone 8 behoorlijk afwijkt van eerdere toestellen.

iPhone 8 mockup

Tech-site BGR heeft foto’s van een iPhone 8 mockup die mogelijk het definitieve ontwerp van het jubileumtoestel laat zien. De mockup is gebaseerd op schematische tekeningen die gelekt zijn door de fabrikanten van de diverse onderdelen. Heb je de laatste tijd het nieuws rondom de iPhone 8 gevolgd, dan zie je geen grote verrassingen.

iPhone 8 mockup achterkant

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Je kunt in ieder geval opgelucht ademhalen als het gaat om de Touch ID-scanner. Op deze mockup is die niet te zien aan de achterzijde van het toestel. Mogelijk is hij dus toch gewoon te vinden aan de voorkant van het toestel, geïntegreerd in het scherm. Aan de achterzijde van het toestel is wel een ‘camerabult’ te zien: de camera steekt iets uit de behuizing. Het gaat om een dubbele camera. Die kennen we al van de iPhone 7 Plus, maar deze wijkt af omdat de lenzen onder in plaats van naast elkaar zitten.

Als de geruchten over de camera kloppen, dan krijgt deze bijzondere nieuwe augmented reality-functies. Deze camera zou voorzien zijn van een 3D-sensor waarmee objecten voor de lens in kaart kunnen worden gebracht. De camera zou ook gezichtsherkenning hebben: ideaal voor het ontgrendelen van je telefoon. Verder valt op dat dit iPhone-model glazen panelen aan de voor- en achterzijde heeft, die naar de randen toe licht afbuigen. Tussen de twee glazen lagen in, zit een gepolijst RVS frame, dat ook is afgerond.

iPhone 8 mockup scherm

iPhone 8 release datum

Het duurt op zijn minst nog maanden voordat Apple het nieuwe toestel zal presenteren. Met de iPhone 8 wordt het 10-jarig bestaan van de iPhone gevierd. Naast de iPhone 8 verschijnen dit jaar waarschijnlijk ook de iPhone 7s en de 7s Plus.

iPhone 8 mockup onderkantTim Cook wordt gek van de geruchten rondom de iPhone 8: hij meent dat die ervoor zorgen dat de huidige verkoop van de iPhone tegenvalt – iedereen wacht met smart op het bijzondere nieuwe toestel.

Meer achtergronden lees je in ons iPhone 8 dossier.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 8
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar