Terug naar iPhone 7s en iPhone 8 met elkaar vergeleken (video)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 7s en iPhone 8 met elkaar vergeleken (video)

Door Laura Grootaarts10 augustus 2017 11:572 min. leestijd0

Iedereen is al maanden in de ban van de iPhone 8 met oled-scherm en een compleet nieuwe design. Je zou bijna vergeten dat Apple volgende maand waarschijnlijk ook nog de 4,7-inch iPhone 7s en 5,5-inch iPhone 7s (Plus) gaat aankondigen. Nu is er een YouTube-video verschenen waarin de iPhone 7s Plus een prominente rol vervult.

iPhone 7s en iPhone 8 dummy

iPhone 7s Plus dummy naast de iPhone 8

In de video wordt een iPhone 7s Plus-dummy vergeleken met een iPhone 8-dummy. Beide iPhone-modellen hebben een glazen achterkant, die nodig is voor draadloos opladen via inductie. De grootste verschillen tussen de iPhone 7s (Plus) en de iPhone 8 zijn te zien aan de voorkant van het toestel. De iPhone 7s Plus heeft een lcd-scherm en nog dezelfde looks als zijn voorganger. De iPhone 8 met zijn oled-scherm ziet er door de minimale randen en het ontbreken van de thuisknop volledig anders uit. Alles wijst erop dat de iPhone 8 gezichtsherkenning krijgt, terwijl je de iPhone 7s Plus nog als vanouds ontgrendelt via Touch ID in de thuisknop.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Formaat iPhone 7s Plus

De iPhone 7s Plus heeft net zoals de iPhone 7 Plus een 5,5-inch scherm en is dus even groot. De 7s Plus is een heel stuk groter dan de iPhone 8, die qua formaat meer op de iPhone 7 lijkt. Dat zit hem overigens puur in de behuizing, want het scherm van de iPhone 8 is vergelijkbaar met dat van de 7s Plus.

Wat verder nog opvalt, is de camera. Zowel de iPhone 8 als de iPhone 7s Plus heeft een dubbele camera. Maar ze zijn anders gepositioneerd: de iPhone 8 heeft een verticale dubbele camera, bij de iPhone 7s Plus gaat het om een horizontale dubbele camera. Bekijk alle verschillen in de video hieronder:

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar