Terug naar iPhone 8-documenten gelekt, geruchten worden bevestigd
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 8-documenten gelekt, geruchten worden bevestigd

Door Redactie iCreate21 december 2016 13:392 min. leestijd0

Het gerucht dat er volgend jaar drie iPhone 8-modellen uitkomen, doet al langere tijd de ronde. Nu heeft er iemand op het Chinese social media platform Weibo documenten gelekt. Deze iPhone 8 documenten bevestigen dit gerucht.

Wat zeggen de iPhone 8 documenten?

Het gelekte document laat zien dat er wordt gewerkt aan drie verschillende iPhone-modellen. De codenamen voor de modellen zijn D20, D21, en D22. De eerste twee modellen komen erg overeen met de iPhone 7 en iPhone 7 plus. Het model dat er uitspringt is de D22, met als codenaam ‘Ferrari’.

Model Ferrari

We horen steeds vaker dat er een high-end iPhone 8 met OLED-scherm uit gaat komen. Dit model zou ook draadloos opladen kunnen worden en een onzichtbare home-button hebben. Daarbij zou de ‘Ferrari’ ook een nieuw intern design krijgen.

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

• Actie loopt t/m 2 april
• Zowel online als in de Amac winkels

iPhone 8 Ferrari iCreate

Je ziet op de afbeelding onder andere waar de wifi-chip en de cpu is geplaatst. De sim-kaart is iets verschoven ten opzichte van oudere modellen. Dit zou meer ruimte bieden om extra hardware in de smartphone te bouwen. Hierbij is afgekeken bij de iPad Pro, die de sim-kaart wat meer in het midden heeft geplaatst. Of de sim-kaart net als bij de 9,7-inch iPad Pro vast in het apparaat geïntegreerd is, is nog niet duidelijk.

Samsung maakt OLED-scherm

Omdat de iPhone een razend populaire smartphone is, moeten er veel OLED-schermen aan Apple geleverd worden. Er zou een grote concurrentiestrijd aan de gang zijn tussen veel OLED-producenten. Samsung lijkt aan het langste eind te trekken om hoofdleverancier van Apple te worden.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 8
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar