Terug naar iPhone 7 (Plus) nu te reserveren in Nederland
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 7 (Plus) nu te reserveren in Nederland

Door Laura Grootaarts9 september 2016 09:003 min. leestijd0

Eindelijk is het zover: de iPhone 7 (Plus) is te reserveren in Nederland! Wie op tijd zijn pre-order plaatst, kan over precies één week aan de slag met het nieuwe vlaggenschip van Apple. In dit artikel lees je er alles over.

iPhone 7 en iPhone 7 Plus

iPhone 7 reserveren

Voor het eerst behoort Nederland tot de eerste groep landen waar de nieuwe iPhone verkrijgbaar wordt. Vandaag start de voorverkoop, onder meer via de website van Apple. Voor het basismodel, de iPhone 7 met 32 GB opslag, betaal je 769 euro. Je kunt de iPhone 7 Plus reserveren vanaf 909 euro voor de 32 GB-variant. De versies met 128 en 256 GB opslag zijn respectievelijk 110 en 220 euro duurder. Apple is gelukkig afgestapt van het aanbieden van een instapmodel met 16 GB opslag. Om het plaatje compleet te maken, hebben we hieronder alle iPhone 7 prijzen op een rijtje gezet.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

iPhone 7 prijzen

  • iPhone 7 32 GB – 769 euro
  • iPhone 7 128 GB – 879 euro
  • iPhone 7 256 GB – 989 euro

iPhone 7 Plus prijzen

  • iPhone 7 Plus 32 GB – 909 euro
  • iPhone 7 Plus 128 GB – 1019 euro
  • iPhone 7 Plus 256 GB – 1129 euro

Je kunt de iPhone 7 reserveren in de kleuren zilver, (rosé)goud en de nieuwe kleuren zwart en gitzwart. Laatstgenoemde heeft een glossy afwerking en is alleen verkrijgbaar als je voor de varianten met meer opslag gaat. De kleur spacegrijs is met pensioen gegaan.

Dit is er allemaal nieuw

iphone-7-en-7-plus

Natuurlijk heeft Apple de nieuwe iPhone voorzien van krachtigere hardware. Zo is er een krachtigere A10-chip aan boord met maar liefst vier rekenkernen. Twee daarvan zijn bedoeld voor zware taken en komen alleen in actie als dat nodig is, bijvoorbeeld bij het spelen van games. Hierdoor is de chip energiezuiniger, wat ervoor moet zorgen dat de accu van de iPhone langer meegaat.

Verder is de 12 megapixel-camera van de iPhone 7 verbeterd. Hij heeft een hogere lichtgevoeligheid, optische beeldstabilisatie en een sterkere flitser. Aan de voorkant is een 7 megapixel-camera te vinden voor nog scherpere selfies. De iPhone 7 Plus heeft daarnaast een dubbele camera, die het toestel in staat stelt om ruimere foto’s te maken en optisch (2X) in te zoomen. Daardoor moet het toestel zich kunnen meten met een spiegelreflex.

Een andere prettige verbetering is het feit dat de behuizing ditmaal waterbestendig is. Je hoeft dus niet in paniek te raken als je iPhone per abuis in de toiletpot valt. Aan de voorkant van de iPhone 7 vinden we een scherm met dezelfde Retina-resolutie als zijn voorganger, maar met een betere kleurweergave. De thuisknop eronder is ditmaal niet meer in te drukken, al krijg je toch feedback van de verbeterde Taptic Engine.

Upgrade voor oudere iPhones

Kortom, genoeg redenen om te upgraden als je nog een oudere iPhone gebruikt. Wil je niet het nieuwste van het nieuwste, dan is er overigens ook goed nieuws. Apple heeft namelijk alle huidige iPhones – op de iPhone SE na – voorzien van minimaal 32 GB opslag. Met de release van de iPhone 7 is de 6S bovendien 100 euro goedkoper, en dus interessanter geworden.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar